• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie kupić aluminium

Reakcji
1
Wiecie moze gdzie kupic blache aluminiową z docięciem. Chiałbym zrobic obudowe wzmacniacza a aniewiem gdzie kupić blache.

u mnie w miescie jest sklep z metalami kolorowymi. za sam material cena nie jest wysoka... jednak cenia sie ladnie za ciecie... co prawda robia to super gilotyna o nacisku kilku ton;] ale jest jescze jeden sklep i moze tam bedzie taniej.
poki co robie male 'zamowienie' galek alu. i do tego moge komus kupic wszelkie elementy a alu; rurki, plaskowniki katowniki wszystko. jesli jest ktos zainteresowany czymkolwiek, to prosze o info na maila lub PW. chetnie pomoge;)
ps. bo widze ze duzo osob ma z tym problem...

Ja tam boshem ciąłem a potem pilnik :) Co prawda trochę się topić zaczęło, ale dało się to zrobić ;)

Zibi we wroclawiu jest taki sklep na robotniczej , z metalami kolorowymi. Tam jest dokladnie takie aluminium na obudowy, grubosci blachy od 1mm do tak na oko 3 cm.

A nie wiecie nic o takim sklepie w ostrowcu świętokrzyskim :] tak tylko, na wszelki wypadak pytam :/
bo jest na kilińskiego taki z reklamami ale oni sie nie chcą bawić z docinaniem blachy kontowniki sprzedają ale raczej z odpadów (takie po 50cm) :/

na robotniczej arkusz alu 1500x 2000 kosztuje chyba 180zł.grubosc zdaje sie ze 2mm ale moge sie mylic bo ze 2 miesiace temu tam bylem.

Powrót