• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie kupic wzmacniacz???

Reakcji
0
Witam! poniewz nie znam sie na elektronice, i nie potrafie zlozyc sam wzmacniacza, dlatego chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic gotowe wzmacniacze do kolumn lub subwoferów.
w przystepnej cenie

a cos z tanszym sprzetem tak jak w cartonaudio (potzrbuje napedzic BSW 104II
2 x TVM ARN 116 40W

a te czesci sa dostepne w tym sklepie ( http://www.altron.com.pl/ [oprócz radiatora, i filtra])

ile by mnie to razem wynioslo? czy nielepiej by bylo kupiuc MATRONIX'a 200W z calym wyposarzeniem??

nie nie bedzie lepiej i nie porownoj malucha do mercedesa :D zapytaj kolegi umberto on ma go zlozonego przedstawi ci cene

ja proponuje od Irka :)
jeszcze bardziej konkretny i rzeczowy :)
pozatym ma lepsze - bardziej indywidualne podejście do klienta niż
jakaś tam firma :P

no ale cos drogo to wychodizi mialem nadzieje ze zmiescze sie spokojnie w 250PLN
wiec co moge dostac za MAX 250PLN (za wszystko zeby juz dzialalo) i gdzie to moge zakupic??

no to proponuje holtona,
troche za niego zapłacisz ale po 1 warto ,a po 2 będziesz miał już na baaardzo długi czas go :)
Ew możesz spróbować n-mosfeta Irka lub wzmaka Janka...

hmmm.... ja jestem lewy w dzidzinie elektroniki , wiec prosze nie pisz szyfrem "holton";"N-mosfet";"wzmak Janka"
jestem poczatkujacy, ale szybko sie ucze ;]

wpisz to co napisałem w wyszukiwarce na forum i zaraz będziesz wiedział o co mi chodzi :)
ale serio - 250zł na wzmaka to mało jest ...

Powrót