Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to ja jestem większymmIKI napisał:to ja chyba jestem szczesciarzemjakies 800m. odemnie jest sklad drzewny. plyty wiorowe i mdf w dobrych cenach, ciecie od reki i bardzo precyzyjnie...
![]()
szkoda tylko ze nie chca tam ciac pod katem...
El_liero napisał:ja mam drewutnię około 100m obok swojego domu.
za minute?? :shock: wszedzie sobie licza od metra a u ciebie za minute?? dziwne...El_liero napisał:za cenę... 2zł za minutę
nie wszędzie, czasami liczą od cięcia, niezależnie od jego długości.Pawel S. napisał:wszedzie sobie licza od metra
Pawel S. napisał:za minute?? :shock: wszedzie sobie licza od metra a u ciebie za minute?? dziwne...El_liero napisał:za cenę... 2zł za minutę
obi na puławskiej (skoro chcesz mokotów) - jak dasz na piwo przytną od ręki niezależnie od ilości formatekmor den siur napisał:Zadam więc pytanie tak: kto w ostatnim czasie kupował MDF w Wa-wie i gdzie znalazł najniższą cenę?
albo oba naraz. ja "zapoznalem" sie z jednym "panem" w skladzie i mam plyty naprawde tanio. np 22mm MDF z przycieciem wyszedl ostatnio 26zl/mdj_zibi napisał:musisz trafić na dobrego pana lub ewentualnie łapówka
20x20mm?? :shock:takero napisał:minimalny wymiar to 20x20 - paranoja...
no to kompletna glupota :???:takero napisał:cm ofkors...