• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie mozna kupic glosniki Audaxa TW025A0??

Reakcji
0
Gdzie mozna kupic glosniki Audaxa TW025A0??
Szukalem na allegro, wpisywalem w google i nie znalazlem, na polskiej stronie Gdzie mozna kupic glosniki Audaxa tez nie znalazlem.

Na pierwszej stronce bylem, a na drugiej nie ma cennika, ale zaraz sie spytam ile by sobie policzyli.
To sa jedyne internetowe sklepy z tym modelem??

wieloryb akustyk ma siedzibe w wawie na grzybowskiej takze nie bedziesz placic za przesylke (25pln) wiec mozesz brac od nich tylko trzeba wczesniej zadzwonic i sie umowic...

Kudłaty -----> dzieki w ofercie Qb'y i tak nie ma ani tego audaxa ani peerless :/ Wiec pewnie bede kupowal w akustyku.

A ktory z nich daje lepszy dzwiek?? Bo chyba sa w podobnej cenie.

[ Dodano: 2004-12-08, 19:54 ]
I czym one sie roznia poza nazwa

hmm ciekawe, no ale coz, marketing to nie moja dziedzina, wiec chyba kupie DT 100 za 120 pln zamiast WA10 za 149 :)

Mam nadzieje, ze w akustyku jeszcze beda, bo tam moge sobie pojechac i odebrac, raz ze nie bede musial czekac na przesylke dwa, ze nie bede placil za przesylke i trzy ze nie bede mial problemow z ewentualna reklamacja.

Z tego, co słyszałem, głośniki firmy Audax można kupić już tylko z zapasów magazynowych. Z powodu problemów finansowych właściciela produkcja Audaxów została wstrzymana. Jeżeli się mylę, niech ktoś mnie poprawi. Szkoda by było naprawdę dobrych i nie najdroższych głośników...

No i się zdołowałem, przeprowadziłem konwersację ze sprzedawcą z tego sklepu i niestety okazało się, że nie prowadzą sprzedaży na Polskę! a już se nadzieje robiłem! trudno muszę kupić je przez ciotkę :(

Powrót