• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie na wakacje z rodziną?

google.pl -> bory tucholskie...
Jak na spokojnie: borsk, swornegacie, charzykowy...

---------- Post dodany o 21:21 ---------- Poprzedni post o 21:13 ----------

Jak nad morze...
Opcja 1: Lubiatowo, białogóra...
Opcja 2: Rewa... <- blisko do trojmiasta, władysławowa.. itd... Nie ma tam jeszcze tyle ludzi (w zeszłym roku o tej porze było już tłoczno...)

A ja polecam nowy targ. Masz tu Gorce. Do krakowa i zakopanego blisko termy w szaflarach 10 minut z nowego targu lub terma bania.

Witam

Rewa to koło mnie (dwie wsie dalej). Bardzo polecam - w tygodniu cicho i spokojnie - trochę więcej ludzi w weekend.
Fajne plaże, fajna rybka w ogóle fajnie ;-)
W razie potrzeby służę szczegółami...

a może w Bieszczady? Cisna Wetlina U Górne -> komercha, ale Hrewt, Wołkowyja, Teleśnica... zalew soliński jest, góry są .... Pewnie na jesieni znowu tam wyląduję ;)
pozdrawiam
asa

Bywalem tam na wakacjach za malolata.
Zalew solinski to super miejsce.
Jedne z fajniejszych moich wakacji :D

Droga prosta, ale nie chciałem jechać przez Chojnice, bo to wg GPSu dodatkowe 20km. Oczywiście po trasie w tamtą stronę, z powrotem wolałem juz te 20km zrobić więcej.. :P
Z gdanska do sworow przez chojnice? lol:D
W brusach na swiatlach w prawo i caly czas prosto ;) droga nie jest taka zla;) jedz z bytowa do leborka... masakra;)

Dziś wróciłem z całodniowej wyprawy familijnej na basenu w Ziel. Górze i padam z nóg. Najmłodszym się podobało. Ciekawe co będzie jak wyruszymy w dzikie tereny Polski/ cel jeszcze nie znany :)

Powrót