Nie na temat...
Oj mam klienta w Łomży, tam to gościna jest pełna tylko myśliwi i domowi producenci silnych trunków, trzeba się dobrze przygotować najlepiej rosołek ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj mam klienta w Łomży, tam to gościna jest pełna tylko myśliwi i domowi producenci silnych trunków, trzeba się dobrze przygotować najlepiej rosołek ![]() | ![]() |
O tak, polecam...google.pl -> bory tucholskie...
Jak na spokojnie: borsk, swornegacie, charzykowy...
'Do swornych to mnie lasem GPS prowadził prawie 30km..
Jedzie taki w moje okolice a się nawet nie raczy odezwać, skandalDo swornych to mnie lasem GPS prowadził prawie 30km..
Droga prosta, ale nie chciałem jechać przez Chojnice, bo to wg GPSu dodatkowe 20km. Oczywiście po trasie w tamtą stronę, z powrotem wolałem juz te 20km zrobić więcej..Przeciez tam prosta droga jest;p Mogles dac znac jak byles w okolicy
oj tam oj tam...Jedzie taki w moje okolice a się nawet nie raczy odezwać, skandal![]()
Z gdanska do sworow przez chojnice? lolDroga prosta, ale nie chciałem jechać przez Chojnice, bo to wg GPSu dodatkowe 20km. Oczywiście po trasie w tamtą stronę, z powrotem wolałem juz te 20km zrobić więcej..![]()
Nie. Byłem akurat bliżej Starogardu Gdańskiego.Z gdanska do sworow przez chojnice? lol
Wystarczyło jechać z Czerska na Brusy, ta sama trasa a droga normalnaNie. Byłem akurat bliżej Starogardu Gdańskiego.
Tak mnie prowadzili...
https://maps.google.pl/maps?saddr=St...=h&mra=ls&z=10
Moze Albania w przyszłym roku![]()