• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

gdzie najtaniej kupic pcb do lm3886

Reakcji
0
witam
moze ktos z forumowiczow ma na sprzedaz pcb do lm3886
lub zna adres sklepu internetowego
lub ma na sprzedaz kompletna plytke z lm3886

u mnie :)

gckn6.jpg

[ Dodano: 2007-12-30, 21:04 ]
i do tego zasilacz dual mono :)

kopiascan7hr7.jpg

Jakby co mam też scalaki i trafo :)

OT ON

Mógłby mi ktoś powiedzieć, na jakiej końcówce zrobić najlepszego GC?? LM3875 czy LM3886 ?
Chodzi mi o wersję z jednym transformatorem.

Prosiłbym też o schemat zasilacza i wzmacniacza oraz wzór ścieżek wzmacniacza i zasilacza.

Przewertowałem ze 70 stron tego tematu na audiostereo, przebrnąłem przez kilkadziesiąt rysunków, schematów, płytek i naprawdę już nic nie wiem, a chcę zrobić tego gainclone'a.

Bardzo proszę o pomoc. Jak coś mail: adam-90-90 małpa o2 dot pl

OT OFF

cudny90 chłopie na każdym forum masz min. 2-3 aplikacje LMa 3886 i 3875. Wystarczy zrobic kopie jednego znich.

Co do audiostereo.pl na pierwszej stronie tematu o GC masz wszystko co jest potrzebne w następnych 5 stronach masz wszystko do LMa 3886.

Weź sie do roboty a nie każdy ma za was szukac myśleć palić wzmaki :lol: i naprawiać :mrgreen:

Może zamiast głupio pytac o wzory schematy samemu poświęć 10 minut na zrozumienie działania GC :arrow: http://forum.akustyka.info/viewtopic.php?t=65&postdays=0&postorder=asc&start=0

Dzięki, ale znalazłem dobrego człowieka, który mi wszystko co potrzebne podesłał :)

Mimo wszystko poczytałem sobie na akustyce i nic nowego się nie dowiedziałem.

takero, Dzień dobrty przeglądając forum znalazłen pytanie o płytki do lm 3886

znalazłem Pana ofertę byłbym tym zainteresowany poniważ pana miejscowosć jest blisko mojej mozna by się spotkać bybvzrealizować moją pośbe .podaje adres
iganska@o2.pl
z poważaniem Bogdan

iganska, płytki już mi się skończyły, mam już tylko moduły - końcówki mocy.

Powrót