• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

gdzie najtaniej kupic wzmacniacz do SUBWOOFERA

• Autor wątku Autor wątku BORO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Chodzi mi konkretnie o całkowicie skomponowany tylni panel do suba.
Najlepiej na kosci TDA 7294 + filtr z plynną regulacją np. 50-150 Hz.
Sprzedarz najlepiej zeby byla internetowa badz okolice Katowic.
Z góry dzieki za info.

@tamten - do najtanszych ten wzmak nie nalezy.. a ma tylko 80w.. to juz wolalbym mivoca 80 ;]

Tez mam zamiar kupic jakis wzmacniacz do suba bo samemu bedzie mi cieszko złozyc wile widziane propozycie co do wzmacniacz +link

Najtańszym źródłem będzie allegro tylko trzeba bardzo uważać.Ale rodzynki też się trafiają.Warto śledzić.

To ja kupilem dla was wiadro plytek do suba na TDA a wy chcecie kupowac na allegro?
Kompletne moduly sprzedaje praktycznie po kosztach a i same plytki tez.

moze wybacze. pomysle :)
Trudno niewdziecznicy. 180zl mnie te plytki kosztowaly a moglem sobie kupic jakis fajny glosnik.....

120,- mostek tda, czuwanie, filtr dolnoprzepustowy, subsonic, faza 0-180 i cos jeszcze bylo. Wystarczy dokupic trafo i radiator.

oba moduly sa z filtrami i regulacjami do subow. Bez klopotu filtry mozna wylaczyc i miec pelnopasmowy wzmak. sama plytka kosztuje 16zl do mostka i 9zl do pojedynczego TDA. Kitow nie skladam tylko uruchomione uklady.

Boże, Irek od pół roku trąbi i na elektrodzie i tutaj że ma na sprzedaje swoje projekty ale zawsze znajdzie się zamotaniec i głupio pyta !

Powrót