• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie zaopatrujecie się w te nakrętki ?

nakretki kłowe lub pazurkowe

takie rzeczy kupuje sie w wyspecjalizowanych sklepach a nie w marketach budowlanych!

szukasz sklepow ze srubami (w kazdym wiekszym miescie musi byc przynajmniej jeden) i tam o to pytasz

ja place 12gr za M4 i chyba 15-16gr za M5

akurat musze isc do teo sklepu wiec daj znac ile tego chcesz

nakretki kłowe lub pazurkowe

takie rzeczy kupuje sie w wyspecjalizowanych sklepach a nie w marketach budowlanych!

szukasz sklepow ze srubami (w kazdym wiekszym miescie musi byc przynajmniej jeden) i tam o to pytasz

ja place 12gr za M4 i chyba 15-16gr za M5

akurat musze isc do teo sklepu wiec daj znac ile tego chcesz

Może nie nakrętki, ale ja mieszkam w Warszawie i nie mogę znaleźć normalnej stolarni gdzie zamówię równo docięty MDF wszędzie tną ręcznie wyrzynarką ... a o podfrezowaniu można zapomnieć.

Więc nie dziwię się, że kolega nie może znaleźć śrubek w normalnej cenie.

Mam w koło masę sklepów z metalowymi artykułami, sam je niedawno zaopatrywałem więc okolicę mam przewertowaną ale nigdzie nie mogłem znaleźć tych nakrętek, wszędzie jak już znalazłem to najmniejsze M6 :(

Nie na temat...
tylko u mnie z leroyu nie ma grubego mdf-u
tylko 10 lub 12mm
ja kupuje w obi
a z frezami ciezko
bo to nie sie nie powinno nazywac stolarnia tylko ciecie plyt pod wymiar

Proponuję zerknąć w ofertę takich firm jak Fabory lub Marcopol. Jeśli nawet prowadzą sprzedaż wyłącznie hurtową to zawsze możesz wysłać maila z zapytaniem o punkty detaliczne, które zaopatrują.

ja mam po 10-12gr za sztuke
sa na wage i tyle mniej wiecej kosztuja
jak nie kupisz to daj znac to ci pomoge
kupuje w sklepach ze srubami

Ja pamiętam, że za grosze kupowałem w castoramie. Niestety było to ponad rok temu.

Mam w koło masę sklepów z metalowymi artykułami, sam je niedawno zaopatrywałem więc okolicę mam przewertowaną ale nigdzie nie mogłem znaleźć tych nakrętek, wszędzie jak już znalazłem to najmniejsze M6 :(

Jak jesteś z Wojkowic to masz blisko do Castoramy koło Makro w Sosnowcu. M4 po 55 groszy sztuka.

Pracowałem w Marcopolu właśnie, nie ma szans na zakup mniejszej ilości. Chcę kupić jakieś 30 szt może więcej więc po 55 gr też sporo wyjdzie :/ Za glupie nakrętki...

Ja kupiłem nakrętki przez internet. zapłaciłem 20zł razem z przesyłką za 100szt m5 i 50szt m4. Poszukajcie w google FIXMET i hasło nakrętki pazurkowe

Powrót