• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

glosnik 25 cm

Reakcji
412
witam

chcialem sie dowiedziec od osob ktore sie beda orientowaly
szukam glosniczka 25 cm chodzi mi o jakosc, ale ilosc tez nie moze odstawac

http://www.bartex-caraudio.com.pl/product_info.php?cPath=24_72_784_780&products_id=4512 - po wejsciu w ta strone jest na dole link do strony a tam potem parametry

taki glosniczek dobrze zagra?? jest to cos warte?? bedzie gralo i w samochodzie i w domu... powiedzcie czy w domu sprawdzi sie dobrze??

Focal to Focal napewno się na nim nie zawiedziesz choć różne wtopy się zdarzają nawet i takim potentatom ale 500zł to pokaźna sumka rozejrzyj się za TIW250SX słyszałem go i szczerze polecam zejście na pewno lepsze od focala a i dynamika jest na najlepszym poziomie.

wiem ze bez sensu ale glownie bedzie gralo w samochodzie, doswiadczenie mialem z ravemasterem bsw 124 II oraz intertechnik mds 12" multidrive... ale chce teraz glosniczek 25 cm i szukam czegos ciekawego z przeznaczeniem do samochodu ale chce sie rowniez nim puki co pobawic w domu bo samochodu aktualnie nie ma... a jesli by sie spisal w domu a mi nie odpowiadal to z miejsca mam kupca na niego...

daniel69 napisał:
mds 12" multidrive...
Widzisz za 500zł nie kupisz nic co zagra lepiej niż multidrive :roll: Musisz wiedzieć że nowe IT MD kosztowały ponad 1000zł więc to dość wysoki poziom

Powrót