• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

glosnik do suba na tda

Reakcji
0
Witajcie mam pytanko czy do suba na wzmacniaczu od irka na tda wersja podstawowa ok 70-80W moge zastoswac glosnik stx gdn 22/120/4 ss?

Nic nie stoi na przeszkodzie, działać będzie, ale może brakować trochę kontroli basu. Podłącz i zobaczysz czy Ci sie podoba, jak będzie źle to kombinuj coś innego.

W podobnej cenie to zupelnie nic nie kupisz bo to jest najprostrzy i najtanszy projekt wzmacniacza. Bo taki wlasnie mial byc, masz tani a dobry wzmak i taki sam glosnik nic wiecej ci nie potrzeba.

co do wzmacniacza nie mam zadnych obiekcji mi tylko o glosnik chodzilo ale dziekuje za opinie a moja prosbe o zamowienie wzmacniacza juz do Ciebie Irku wyslalem na e-mail. Dzieki

Powrót