• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

glosnik do suba

• Autor wątku Autor wątku aryan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
witam
macie jakies propozycje głosników do suba 25-30cm do 400zl
muzyka; kazdy gatunek poza hip hopem i rapem, bas ma byc szybki i rozróżnialny (czyli nie moze grac jednostajnie)
to ma byc sub do muzyki nie do wyginania blach! i zeby mało mocy wymagał od wzmacniacza!!!!
tylko nowe!

a jak powiem ze infinity reference albo hertz es250 ? chyba mnie nie pobijecie :P ale to ten przedzial cenowy ;]

jak dla mnie infinity 1250 to nic szczegolnego naprawde ;/ jak nie do hh i rapu to moze sprawdzony bsw wystarczy ?? :)

ja normalnie bym napisal ze seria Resolutin Peerlessa ale to typowa samochodowka i raczej mocozerna...

a moze MDS intertechnika?? ladnie zagra a i mocy duzo nie wymaga

es 250 też nie zachwyca...
aryan napisał:
muzyka; kazdy gatunek poza hip hopem i rapem, bas ma byc szybki i rozróżnialny (czyli nie moze grac jednostajnie)
to może coś bardziej domowego ?
Jaki to wóz ?
Moze MDS 08 styknie ?

aryan, ee tam , wydaje Ci się :P
michone napisał:
to 10 calowke mds10 nieraz na allegro za 400zl mozna kupic
na allegro różnie bywa, ja swoją 12dvc kupiłem za 300zł , ale problem w tym że raczej niewiele osób sprzedaje mdsy...

aryan, bez stresu :P
Nowe za tą kase to bez rewelacji będzie...
Napewno w tym momencie wszyscy zaczną polecać BSW...

Powrót