• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Glosniki do citoena na tylną półke?

Reakcji
15
Mam radio samochodowe JVC KS-F150 (4x40) i chce kupić do tego głosniki na tylną półkę, mam okolo 100-150zł, auto citoen xantia, mogą być owale. Nie chce aby mi pierdziały a w miare grały. Nie spodziewam sie cudów za tą cene ale w gaszczu chinszczyzny co wybrac. Ma to byc w polke a nie w dzwi.

zdecydowanie boschman niebieska seria pisalem o tych glosnikach bedziesz zadowolony

a co mozna za ta cene kupic lepszego niz boshmann?? lepiej sie zasatanowmy co mozna kupic gorszego :P
moze zdazyc sie jakas okazja na jakies uzywane magnaty lub alpine'y...
ja radze poczekac jeszcze miesiac na kolejna wyplate i kupic cos lepszego. Z pewnoscia nie pozalujesz... :)

Za ta cene kupisz tonsile z serii SC za ta cene sa swietnie i przebijaja inne markowe glosniki kilka razy drozsze.

Powrót