• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Google chrome mi się popsuł...

Reakcji
0
Może to nie tematyka forum ale skoro offtopic to pełną gębą :)
Sprawa wygląda tak-ściągałem jakiś plik, podczas ściągania przeglądarka zawiesiła się i już nie chce działać :D Wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana, kliknij ok aby zakończyć". Reinstalcje i temu podobne czynności nie pomagają, dodam też że u kolegi jest ten sam problem. Jakby ktoś wiedział co z tym zrobić to poproszę o pomoc :) Tylko proszę nie piszcie żebym przerzucił się na FF czy cokolwiek innego bo nie o to tutaj chodzi ;)

Widzę że nikt mi tematu nie zamknął...no to mam jeszcze jedno pytanie co do chroma. Dzieje się rzecz dziwna bo w pasku wyszukiwania zawsze domyślnym engine'm było google a teraz usilnie mimo tego że ciągle zmieniam pcha mi się tam Yahoo które jest totalnie beznadziejne. Wie ktoś jak pozbyć się intruza? :)

W firefoxie wystarczyło zastosowac się do porad które wyskakuja po wpisaniu w google np "jak ustawic google jako domyslna wyszukiwarke firefox". Mozesz sprobowac tak z chromem, byc moze tek ktos zamiescil taki poradnik do tej wyszukiwarki.

To nie pomaga. Ustawiam google jako domyślną a po restarcie programu chamsko wcina się ponownie Yahoo, nawet usunięcie go z listy engine'ów nic nie daje.

Powrót