• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Grajpudla w tescie Audio

Nie na temat...
Gryyyyyyyy Audio jak zwykle wsadza wykresy tak małe że ja ślepy człek widzę na nich "g".
Równie dobrze mogli by sobie odpuścić.

Rezultat z góry był do przewidzenia. Średnica specyficzna z takich głosików jest i dla niej się te głośniki kupuje.
Jeden będzie zadowolony inny nie.

Charka to nie jest za płaska ale z tego co widzę jak się to podłączy do jakiegoś setA to się ładnie wyprostuje. Z tranzystorem można się ratować wsadzając w szereg rezystor.

Chcę pochwalić autora za piękny język "audiofilski". Na tle innych artykułów ten jest taki... przekonywujący :)

Słuchając ich na AS nawet mi się podobały w akurat puszczanych kawałkach, z wyjątkiem najwyższego zakresu, ale siedziałem w niezbyt optymalnym miejscu.
Wysokotonowy głośnik wygląda jak stary Isophon, który słuchając wcześniej mnie nie przypadł do gustu.
Specyficzne brzmienie, nie do każdej muzyki i wzmacniacza i nie na każdą kieszeń.
Sam lubię stare papierzaki ale tyle kasy bym nigdy nie zapłacił nawet gdyby mnie było na nie stać.

za 18zl bym kupił
wszystko ponad tą kwote to przesada
słuchałem i uwazam to za stratę czasu a artykuł przeczytam kiedyś jak mi będzie smutno na poprawę nastroju :)

za 18zl bym kupił
wszystko ponad tą kwote to przesada
słuchałem i uwazam to za stratę czasu a artykuł przeczytam kiedyś jak mi będzie smutno na poprawę nastroju :)

I ja się pod tym podpisuję gdyż również ten zestaw słuchałem :)

Powrót