55 jest kropka, która oznacza powszechnie w matematyce oddzielenie części całkowitej od niecałkowitej
Nie w Polsce

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
55 jest kropka, która oznacza powszechnie w matematyce oddzielenie części całkowitej od niecałkowitej
Nie w Polsce
Może z ludzkiej głupoty?
Więc wiesz, czytaj ze zrozumieniem .
W Polsce oznacza, że musisz przyjść z grubszym portfelem .
Choćbym nie wiem ile zarabiał, wolałbym kupić kistę piwa za 6,70zł niż ten diamentowy głośnik za 55.436,70zł.
.I jeszcze ograniczający mikrodynamikę ferrofluid w wydaniu cytuję "dużej lepkości"
a ja chcialbym mieć tyle kasiory, żeby kupić sobie parkę tych diamentowych głośniczkow ot tak dla kaprysu
Ale rozsądne to by raczej nie było.
To tyle odemnie na temat kabli pewnie mnie zjecie bo słysze róznice w kablu za 4zł mb a takim za 40zł mb ale cóż to moja opinia i jej nie zmienie bo to usłyszałem
A w parametrach pisze że nie ma ferrofluidu.
Przy Yerba Mate ![]() Niestety jak na razie pozostaje zrobić jak Pan W.C.: wziąć lodówkę na plecy, upłynnić na bazarze .... | ![]() |
Można pozostać w zgodzie z własnym sumieniem stosując metodę na tzw. Robin Hooda. Przecież biednym tych kabli sprzedawać nie będziemy ? Mam 70m kabla do kosiarki. Gruby, 4 żyły - idealny na głośnikowy albo śeciówkę. Racjonalny jako przedstawiciel świata nauki uwiarygodni całe przedsięwzięcie. To jak Panowie zaczynamy ? Trzeba tylko się zrzucić na Pana Wojtka. | ![]() |
Róznica była na koniec zdecydowałem sie na Atmosy które już maja tunel powietrzny i sa pokryte jakims zwiazkiem srebra.
A nie zastanawia was panowie geneza tego tematu? Autor wątku ani w tym temacie po jego założeniu już się nie odezwał, ani w jakimkolwiek innym na forum, bo ciągle ma tylko jeden wpis. Na mój gust to temat ten mógłby być założony przez myślącego osobnika z owego "zaprzyjaźnionego" forum ze z góry wiadomym rezultatem, by później móc linkować wątek i dać do zrozumienia niektórym, co zdrowi na umyśle ludzie o relacjonowanych zachowaniach sądzą![]() ![]() | ![]() |
Dabyl, ty się literacko i rysowniczo za młodu udzielałeś, jak zaś śpiewałem, według opinii moich ówczesnych pedagogów ponoć nieźle ![]() ![]() | ![]() |