zajarany ... dzięki za twe słowa, chociaż jedna osoba potrafi mądrze coś napisać
Masz rację że ostatnie moje posty sa denne i kompletnie chamskie, ale co tu mówic taka prawda

jak sam zauważyłęs nigdy niesłodziłem czy jak to tam określiłeś ale twardo mówie co i jak jest, a jak widzisz od dawna niepiszę niz na diyaudio bo zjechało na nie właściwą droge, szanuje wiele osób z forum o których mam dorbe zdanie chocby dlatego że kiedys sie fajnei z nimi rozmawiało na forum itp

ale to mineło ... forum sie zmienia a moze to ja sie zmieniłem, poprostu widzę że jedni idą do przodu a inni cofają się, i niemam na mysli kupowania coraz droższych głosnikó bo nie tędy droga, tą droga idą ludzie co mają kase a jak ktos niema to bawi sie trochę inaczej w te klocki.
PS niezawracajcie sobie mną głowy bo szkoda czasu.
PS zajarany i tak twoje kolumny są wypasione heh
[ Dodano: 2005-12-26, 23:07 ]
Uzytkownik ... niebyłem 1, jak chcesz wiedziec bylęm na forum pod innym nickiem ale zjechało mnie pare osób i zmienilem nicka na taki jak mam teraz i żyej z osobami które mnie jechały elegancko i wiedza że to mnie bili

ps. do ciebie jest troche osób na forum diyaudio które mieszają kompletnie ... wiem po rozmowach na gg i sie na nich poznałem, tzw symulancki pieprzą głupoty a potem ci dobrzy myslą że tak ma byc
ale mniejsza o to. DZiekuje to tyle miałem do powiedzenia to był mój odzew na zakonczenie roku.