• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

GRY na długie zimowe wieczory

Od tygodnia gram też z bratem w Dead space 3 w kooperacji.
A ja z starym kumplem kupiliśmy sobie CD-ACTION miesiąc temu bo na płytce dali Dead Island. (16zł gazeta) do co-op własnie ale poturbowaliśmy z godzinkę zombiaków i gra się fajnie bo wiadomo "kuŁOperacjon" i misje ciekawe. Jak ktoś reflektuje w takich klimatach to polecam, wciągająca gra. Niestety ostatnio w ogóle nie mam czasu na granie. :/

Radzę wam zagrać w Saints Row 4, miło się gra (coprawda gram samemu ale też fajnie), bardzo dobry OST, fabuła też (Święci z Trzeciej ulicy obalają rządy ko..... zagrajcie to się dowiecie) no i SUPERMOCE!

Konsoloa Wii U

Konsoloa Wii U

Kto z forum stacjonuje na wyspach ?

Zaciekawiła mnie konsola Wii U
Ciekawi mnie jak to by wyglądało gdybym chciał kupić ją tam....

A ja w końcu odpaliłem COD Ghosts i przyznam, że może być ciekawe. Pewnie jak zwykle, włączę kolejny raz dopiero za parę miesięcy aby zagrać kolejne kilka minut :(

A ja w końcu odpaliłem COD Ghosts i przyznam, że może być ciekawe. Pewnie jak zwykle, włączę kolejny raz dopiero za parę miesięcy aby zagrać kolejne kilka minut :(

Ja jak mam chwilkę to dla rozluźnienia gram w Battlefield 4 - CoD ogólnie jest zbyt mocno ograniczony i nie ma startu do multiplayera Battlefield'ów w które pogrywam od wersji 1942 :)

Gra wygląda po prostu świetnie kiedy może być odpalona w najlepszych ustawieniach a taka grafika daje bardzo dobre odczucia w multiplayerze.

Szkoda, że widzisz tylko jedną stronę a o problemach PS4 i blue light of death nie wspominasz :)

Nie posiadam żadnej konsoli i nie sądzę abym kupował ale bądźmy obiektywni.

Nie znałem problemów z PS dlatego ich nie wymieniłem.
Nie zarzucaj mi że nie jestem obiektywny tymbardziej że się mylisz.
Wyraziłem opinie o XO to nie znaczy że w ten sposób faworyzuje Sony, gdyż tak wg to obie konsole koło ... mi latają ;)
Dziwie się tylko że dopuszczają się wypuszczenia czegoś takiego do sprzedaży.
(Jeśli już musiał bym kiedyś postawić na jakąś konsole to i tak była by to zapewne Wii ... )

---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:43 ----------

Teraz czytam o PS4. Ciekawa jest ta historia o studentach.

Mnie też to dziwi ale jednak z dwojga złego gdybym nie miał możliwości wymiany to wolałbym uszkodzony napęd który pewnie w miarę łatwo naprawić :)

I cieszy mnie to, że się mylę :)

Spin tires
Spin Tires to zaawansowany symulator jazdy samochodami ciężarowymi. Jako zawodowemu kierowcy przyjdzie nam zwiedzić dzikie bezdroża i lasy Rosji, a naszym celem będzie sprawne dostarczenie towaru z punktu A do punktu B, dbając o odpowiedni zapas paliwa i bezpieczeństwo ładunku....
----> LINK

Fajna fizyka błota...

Narazie jest tylko demo

Spin tires
----> LINK

Fajna fizyka błota...

Narazie jest tylko demo

Zaciekawiła mnie ta gra ściągnąłem demo ale niestety nie działa, zainstalowało się bez problemu, ale przy uruchamianiu wyskakuje okno:
557u5qf047hwymqvy8ha_1391111573.jpg
[/url][/IMG]

Instalowałem pare razy z różnych źródeł, mam: Pentium d820/2GB RAM/X800GTO/XP z sp3/DX 9.0c

Tak przeglądam temat i wychodzi na to, że nikt tu nie gra w real racing 3. Jest za free na urządzenia mobilne i np. na tablecie gra się bardzo fajnie, można się zalogować z fejsa lub gmaila i ścigać się w trybie time shift multiplayer ze znajomymi.

Powrót