• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gry Online

• Autor wątku Autor wątku Nomad
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły?

O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online.

Hattrick.org

Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny.

Gangsters.pl

To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej.

cos mi tu reklama zalecialo... ;]
ale nie szkodzliwe wiec kontynujemy temat :mrgreen:

jedyna gra online tego typu w jaka gralem to ogame. gra strategiczno ekonomiczna rozgrywajaca sie w calej galaktyce... wciaga, ale czasami az za bardzo :P

a z takich typowych gierek online dla rozrywki polecam to http://www.towerdefense.org/xenotactictowerdefense.htm UWAGA - wciaga! :twisted:

Pawel S., nie przypominaj mi Ogame ;/ Miesiące życia w plecy... ;) Z gier online to tylko czasami pogram w bilard na wirtualnej polsce, tak to nic pozatym, dla mnie strata czasu ;)

ja lece na iwazja.wp.pl cos ala ogame ale free. Co do reklamy to innych forach tez to jest :P

Michał K. napisał:
Miesiące życia w plecy... ;)

półtora roku grałem na uni4, w top20 się utrzymywałem, przez krótki czas 14 byłem
ale nie żałuje, że skończyłem ;) btw. konto po stracie floty za 800zł sprzedałem :lol:

Ja prawie 2 lata gralem na uni 21, zacząłem dosc późno, doszedłem najwyzej do ok 200 miejsca, byłem w topowym sojuszu, zrezygnowałem bo mnie to zaczęło męczyć.
Takie gry sa niebezepieczne, za bardzo wciągają.

Panowie to zamknięcia to tylko reklama!!!!

Na innym forum widziałem to samo, obrazu zamknęli. temat do kosza o o grach mozna załozyć nowy.

Ja nie wiem, moze jestem jakiś dziwny, ale mnie np ogame nie wciagneło na tyle, zebym nie mógł tego zostawić w kazdej chwili, zreszto i tak to zostawięłm bo mi sie znudziło ;P

Ostatnio to grałem w Tanki (te z Pegazusa) pół dnia z kumplem dziarzyłem :mrgreen:

ŁukaszN napisał:
Ostatnio to grałem w Tanki (te z Pegazusa) pół dnia z kumplem dziarzyłem

Ahhh wspomnienia... cudne byly gry na pegazusa, amige,atari... kojazy ktos gre " ROBO" ? chodzilo sie robotem zbieralo srubki i pierdoły, kurde, jakby ktos mial ta gre... moja mama tez uwielbiala w to grac heh.

Tasior napisał:
ŁukaszN napisał:

Ahhh wspomnienia... cudne byly gry na pegazusa, amige,atari... kojazy ktos gre " ROBO" ? chodzilo sie robotem zbieralo srubki i pierdoły, kurde, jakby ktos mial ta gre... moja mama tez uwielbiala w to grac heh.

.........by wrocic na swoja planete.........(najbardziej podobaly mi sie magnesy ktore cie przyciagaly heh i trzeba bylo je plotkami zastawiac ;p

oj co ja na tym godzin spedzilem ......a magnetofon na poduszce bo jak ktos mi biegal to sie moglo spierdzielic na comodorcu ;p

ŁukaszN napisał:
Tanki, Kontra i Mario tyle do szcześcia mi było trzeba (pare lat temu ;P )

To zassajcie sobie emulator pegasusa i gry, są za darmo udostępnione w necie, akurat sam czasem pogrywam w te tytuły w wolnym czasie ;). A tutaj macie adres do stronki i odrazu mówię że to nie jest reklama w porównaniu do pierwszego posta w tym temacie :). Jeśli jednak łamie to regulamin to proszę usunąć link. Pozdrawiam

A Bombermana ktoś pamięta?? :twisted:
A któż nie pamięta, nawet wyszły unowocześnione wersje na PC.

Pamiętam jak kupiłem swojego pegasusa (a właściwie oryginalna konsola Nintendo) za pieniądze, które dostałem na 1-szą komunię. To był rok 1993. Wtedy królowały atari i commodore. Kolega miał właśnie commodorka i jak zobaczył gierki na konsolkę to mu szczęka opadła - grafika dużo lepsza i nie trzeba było za każdym razem wgrywać gry. Nintendo jeszcze nawet mam gdzieś w szafie i jest w 100% sprawna (no może poza joystickami, które się rozleciały :P ).

Do kultowych gier można też zaliczyć Micro Machines. Z kolegą potrafiliśmy grać wiele godzin bez przerwy :smile:

Eh, to były czasy :razz:

Tasior napisał:
ŁukaszN napisał:

Robbo konstruktor ??

http://pl.thepimps.bigpoint.com/?aid=1426&aig=34&zanpid=1205643191873702912
Dla tych którzy lubią handlować koką i budować burdele.

Powrót