• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gry Online

• Autor wątku Autor wątku Nomad
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja pogrywam sobie w Bitefigt i kiedyś sporo grałem w Silkroad :mrgreen: Link do Bitefight: Bitefight.onet.pl :wink:

takero, z tym ze ja niechce xp ;] nawet za darmo. co chwile cos mi padalo itp, zainstalowalem 2003 server i spokoj od paru lat. (troche syfu jest no ale wiadomo)

Ja polecam nowinkę technologiczną.. Mianowicie Quake w przeglądarce z niesamowitą grafiką... http://www.quakelive.com/
Sorry za odgrzewanie ale c4meleon, zniszczyłeś mnie tym. Od prawie miesiąca nie mogę się ogranąć :mrgreen:
Czuje się znowu jak w liceum, całonocna gra a potem życie na zgonie, wypas.
Może by tak jakiś meczyk forumowy??

wafer napisał:
Ja polecam nowinkę technologiczną.. Mianowicie Quake w przeglądarce z niesamowitą grafiką... http://www.quakelive.com/
Sorry za odgrzewanie ale c4meleon, zniszczyłeś mnie tym. Od prawie miesiąca nie mogę się ogranąć :mrgreen:
Czuje się znowu jak w liceum, całonocna gra a potem życie na zgonie, wypas.
Może by tak jakiś meczyk forumowy??

Wciągające strasznie, wiem ;) Możemy coś pograć, napisz na gg to się umówimy na jakąś partyjkę. Pozdro

Jesli chodzi o Q, to ja tez moge zagrac.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRZYPOMINAM ZE INSTNIEJE NASZ FORUMOWY TEAM STARCRAFTA! ;)

Pogrywamy regularnie, praktycznie codziennie - w roznym skladzie.
Dane do servera paczke 100mb (star) do sciagniecia itd moge podeslac i rownierz podpiac chetnych do naszej konferencji gg.
Nasz skladzik: n_omyzs, marian, Maxi, el_liero, _Marcin_, tomek..

:)

n_omyzs napisał:
Jesli chodzi o Q, to ja tez moge zagrac.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRZYPOMINAM ZE INSTNIEJE NASZ FORUMOWY TEAM STARCRAFTA! ;)

Pogrywamy regularnie, praktycznie codziennie - w roznym skladzie.
Dane do servera paczke 100mb (star) do sciagniecia itd moge podeslac i rownierz podpiac chetnych do naszej konferencji gg.
Nasz skladzik: n_omyzs, marian, Maxi, el_liero, _Marcin_, tomek..

:)

Wypas, a ja ostatnio właśnie pogrywam na battle necie :) wy na prywatnym servie gracie ??

Myślę, że najszybciej będzie tak: w Q znajdziecie mnie pod nickiem alnatera.
Zapraszam do gry :grin:

Ja grywalem pare lat w LINEAGE 2 :)))) ale ta gra prawie zrujnowala mi zycie ;P

Moj brat do dzisiaj w to gra :P juz jakies 4-5 lat :))))))))))

Powrót