TatoTurbo napisał:teraz tak mi przyszlo do glowy ze lucas ma licencje na THX wiec nie beda grac w patencie imax'a ...a chyba byloby fajnie.
no ale podobno szykują wszystkie sześć części GW w wersji trójwymiarowej... więc może jednak??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
TatoTurbo napisał:teraz tak mi przyszlo do glowy ze lucas ma licencje na THX wiec nie beda grac w patencie imax'a ...a chyba byloby fajnie.
Overclocker napisał:eeee.... buhehe....TatoTurbo, jestem z TobąTa bajeczka kocura że mu siostry weszły na kompa i zainstalowały klienta XXX to mnie też rozjebało...
Przecież siostry na czatach siedzą a nie na stronach xxx
![]()
Dlaczego się ludzie czepiają? Dlatego ze jedna osoba uwaza swoje offtopikowe tematy za zwiazane z audio mimo ze temat oraz pierwszy post w żaden sposób nie nawiazywał do tematyki audio a wrecz sugerował bardziej chęc obejrzenia filmu ze wszystkimi efektami nie tylko audio .--- przeczytajcie pierwszy post. ( ja bardziej wole kompy niż film i nie uwazam żeby film był ciekawszy ---każdy ma inne offtopikowe zainteresowania i oczekuje wyrozumiałosci a nie ataków)ludzie spokojnie..... niewiem czemu sie tak czepiliście TatoTurbo - on przynajmniej coś potrafii zrobić a nie tylko gadać jak większość z was
i stara się podniesc własna zirytowana samoocene osoby zakompleksionej poprzezjak zrozumiesz sam przed soba ze jestes poprostu glupi
.przestudiuj moje 500
– jeśli się rozmawia o danym filnie i jego bannerze to chodzi o dany film a jeśli się rozmawia o efektach audio bedacych na wyposazeniu kina to o audio . Wiec Zygmunt jakos pierwszy post Taty nie zawirał nic o audio . Nie ma tam nic o audio. jesli bym napisał ze czekam na nowy film "007" by go obejrzec w 5.1 to o co mi bardziej chodzi o film czy o format dzwieku ??bo do kazdego tematu moge wcisac coś co sie ma z audio. " zepsuła mi sie kosiarka , nie wiem co sie stało ale brzmienie jej jest specyficzne - pomocy ;-)" . Taaaaa ja tato turbo to napewno chciałem pisac o dzwiekach o dzwiekach na off topiku a czepiałem sie słusznie co zostało mi wycytowane . taaaaPiekny, zauważyłeś okazję, żeby się doczepić i niestety się nie udało... zapewniam cię, że jeśli na tym forum rozmawia się o kinie imax, to chodzi głównie o dźwięk
----- wspułczuje Ci szanowny kolego Sławku ;-D. Mnie tez zapewne nie zrozumie . A na pewno doczepi sie by zabłysnac i miec kontre ze "wspÓłczuje". ja tez wspułczuje .Slawek, co do ciebie to zamknij morde. a jak chcesz co powiedziec to mow to w taki sposob zebym zrozumial!
oczywiście ze ma bardzo duzo z audio . Lecz nie jest to argumenyt na fakt ze temat i post w żaden BEZPOSREDNIsposób nie nawiazywał . Co zostało słusznie przedtawione w fakcie ze obecnie w kompie standardem sa głosniki i ze jest to także urządzenie multimedialne . Jak złoże temat o symulatorach lotów stosowanych przy szkoleniu pilotów oraz o technologi stosowanej w tych urzadzniach to tez napiszecie ze tam sa głosniki i efekty jakich na co dzień człowiek nie ma okazji doznac ?? hee nawet będzie zawarty w pierwszym poscie fragment o audio . Wiec szanowny tatoturbo mnie pojedzie , obrazi bo akurat temat ten go mniej obchodzi niż jakies gwiezdne wojny ??? troche samokrytyki każdy ma swoje zainteresowania . Jak ktoś o kompach to już fuj jak ktoś o sumulatorach to już fuj jak ktoś o kobietach to tym bardziej fuj . Ale jak ktoś o filmieniektórzy ludzie to mnie rozwalają... połowa tematów na tym forum jest o dupie Maryni, a oni twierdzą że imax nie ma nic wspólnego z audio...
to cacy hmmm.zobaczylem bannery na wlasne galy.
napisz wszystkim co masz na mysli . Tak dosłownie . By nie było niedomówień . Tak jak gwiezdne wojny na widzianym przez ciebie bannerze do audio .Slawek, off topic ... to byl twoj ostatni post...!!!
Co do umiejetnosci zwiazanych z osobami wypowiadajacymi sie w tym temacie . Umiejetnosci i wiedza w tematyce DIY w zaden sposób nie przekładaja sie na kulkure osobista oraz na rozumienie tekstu pisanego .A fakt ilosci postów w zaden sposób nie odzwieciedla ani jednego ani 2giego .ludzie spokojnie..... niewiem czemu sie tak czepiliście TatoTurbo - on przynajmniej coś potrafii zrobić a nie tylko gadać jak większość z was
taaaaaaa . Powiedz to uczniowi z przecietnej rodziny w niewielkim miasteczku.kurwa nie dziwgnie sie z tych zasranych tesli, tonsili
TatoTurbo napisał:ja to nawet nie mam czasu tego przeczytac ...cos popisal ...sorry
ale mi sie nie nudzi.
jasne ze sie "zagalopowałem" w ujadaniu . Tak . Nawet w duzej mierze nieswiadomie szukałem miejsca gdzie by tu "spile" wsadzic miedzy zebra i dostac sie do serca. No i trafiłem w DIY . Sory! przesadziłem i to swiadomie.tak w ogole to tez sie czepiasz... i tyle ...
znowu subiektywna opinia . To nie jest powód by mniejszosci o innych zainteresowaniach lub czyjes wirusy jechac do tego stopnia(post2)tak czy inaczej gwiezdne wojny to wiecej jak wirus![]()
Chłopak policzy sobie koszty całosci
wisnia napisał:Chłopak policzy sobie koszty całosci
jak cos buduje to nigdy nie licze calosci... chbya ze na koncu.... kwota za suba aktywnego przeraza niejednego... ja robie na bierzaca jak mam tylko kase... a na jej brak nie nazekam i nie ukrywam tego! Moge sie przyznac ze kupuje sobie glosniki do testow, do zabawy a na codzien uzywam jednego.... i to nie sa marne glosniki za 200zl... zaraz mnie zjada za to "mysli ze jak ma kase to rzadzi i jest najlepszy" mam to gleboko gdzies tak naprawde... a zreszta nie opisuje swoich konstrukcji na forum bo jeszcze nie doroslo do tego....
Pozdrawiam i nie zdziwie sie na odpowiedzi typu: "co ty pieprzysz, nie wszyscy maja kase"