• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Harman/Kardon

Reakcji
0
Witam,

Mam pytanie odnosnie sprzetu Harman/Kardon, mianowicie nosze sie z zamiarem zakupu wzmacniacza ewentualnie amplitunera i chcialbym poznac opinie uzytkownikow produktow w/w firmy. Moze ktos cos napisac na temat?

Ja posiadam amplituner h/k avr130 i jestem z niego z tej firmy bardzo zadowolony i jesli szukasz czegos dobrego z wyzszej polki pod wzgledem cena/jakosc to polrcam h/k super firma..
pozdro

Poszukaj na forum. było już parę opinii. Nie chce mi się przepisywać :P ...napisz ile masz kasy to sie zastanowimy. Najtańsze modele HK bym odradzał.

Czemu bys odradzał???ja mam najtanszy model amplitunera AVR 130 i jestem z niego bardzo zadowolony nie mogesie zkarzyc na niego....
pozdro

Najniższe harmany to najniższe harmany.Przeciętniaki.Ale te wyższe modele to arcydzieła.

Fakt że taki AVR130 przegoni te biedne sony i panasoniki.

Dokładnie tak jak pisze ALTON. IMHO w najtańszym segmencie Yamaha nie ma sobie równych. Zależy jeszcze z jakimi kolumnami ma to grać. Najlepiej udaj sie do sklepu i posłuchaj pare modeli. Mnie na początku HK bardzo zauroczył jednak później odkryłem dla mnie wielką wadę - bass. Jeżeli ktoś posiadał już pare różnych sprzętów to może ma podobne odczucia....a może wcale nie :) Jednak dla mnie HK posiada jakby jakiś wbity na stałe kontur który z czasem poprostu mi nie odpowiada.

P.S. Filmy i tak czasem na HK oglądam :P

Powrót