ja mam wrażenie, że to ty nie wiesz za bardzo o czym mowisz...
Wyobraź sobie, że porownanie głośnikow to nie takie hop siup... Trzeba by miec identyczna aplikacje, zasilanie i kilka rodzajow muzyki. Niestety taka prawda. I nie pisz, że nie mamy nic do powiedzenia.
Zrobisz jak zechcesz, przecierz nikt Cie nie powstrzyma... My staramy sie doradzic... Nie boisz sie, że na przesterze uszkodzisz glosniki?? nie przeszkadza Ci jaki bedą mialy spl przy tych 8w? ok. Każdy Ci powie, że zmieniając radio można wiecej zyskać na jakości niż zmieniając głośniki. Tymbardziej, że ceny są smieszne w tych czasach. Radia alpine po 150zl, wzmaki od 100zl.
Za duzo glosnikow do wyboru nie ma... Ja bym kupil helixy bo setki osob są z nich zadowolone. Możesz kupic w ciemno mb quart i pozniej je sprzedac. Mozesz kupic sprawdzone tesle ( dla twojej wiadomosci zmodyfikowana wersja arx lata od 98 r w skodach octawiach i jakos sie nie porozpadaly ). Niestety kasy malo na jakis normalny zestaw.
Każdy doradza to co jemu pasuje. Ja sucham innej muzyki, ktos innej. Jednemu pasuje herzt dsk innemu nie.
Probowalem Ci cos wyjasnic, ale niestety sie nie udalo. Ja tym postem kończe swoj udzial w tym temacie. Pozdr.