• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Hi-Fi, różnice pomiędzy facetem a kobietą.

• Autor wątku Autor wątku Grze
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Jaka jest różnica pomiędzy kobietą a meżczyzna na przykładzie sprzętu HI-FI:

Difference-Between-Men-and-Women_500x500.jpg

No tak jak chłop widzi babę to mu stoi :) (d0owód jest na zdjęciu) hehehe no nie mogę!!

pegelmesser napisał:
ALe panel zupelnie nieergonomiczny i przeczacy wszelkim zasadom projektowania międzymordzia człowiek-maszyna...

i to własnie obrazuje nature kobiet ktore rowniez maja zupełnie nieergonomiczny i przeczacy wszystkim zasadom interface kobieta-męzczyzna:-D

Wiem, że temat jest żartem, ale daj kobiecie wzmacniacz gdzie jest 30 przełączników i regulacji. Odpuści i wyłączy za pomocą kabla sieciowego bo nie znajdzie "OFF" na panelu.

a propo różnic kobieta mężczyzna. wiecie, że w czasie relaksu mózg kobiety pracuje bardziej intensywnie niż mózg mężczyzny w czasie wysiłku intelektualnego

Święty napisał:
a propo różnic kobieta mężczyzna. wiecie, że w czasie relaksu mózg kobiety pracuje bardziej intensywnie niż mózg mężczyzny w czasie wysiłku intelektualnego

... i wszystko marnuje się na wydzielane do atmosfery ciepło

DIGIPROCOMP napisał:
Wiem, że temat jest żartem, ale daj kobiecie wzmacniacz gdzie jest 30 przełączników i regulacji. Odpuści i wyłączy za pomocą kabla sieciowego bo nie znajdzie "OFF" na panelu.

Święte słowa :D

A samochody? Mężczyźni dzielą je na mercedesy, BMW, fiat, ferrari i tak dalej... Są też kabriolety, sedany, coupe, kombi... A kobiety? Tu są dużo prostsze wbrew pozorom... Dla nich samochody są zielone, niebieskie, białe... :D

Oj troszkę przesadzamy z nabijania się z kobiet, bez nich nie byłoby ŚWIATA...

Ma po części racje...sam wiele razy moooocno sie zdziwiłem jak dowiedziałem się co nieco (bądź też przekonałem się na własnej skórze) o znajomych kobitkach...przykład pierwszy z brzegu - zamężna, dwójka dzieci itd., a puszcza się na lewo i prawo....

pegelmesser, Shiver, wlasnie daliscie przyklad dlaczego nie zakladamy tematow o kobietach ;]
jeszcze jeden text w tym stylu i zamykam temat

Warg napisał:
bo kobiety pracują w klasie A :razz:
kobieta i tak nie wie co to znaczy :smile:
Panowie mówimy o upodobaniach a nie o ku...stwie i życiowych niewypałach
Shiver napisał:
zamężna, dwójka dzieci itd., a puszcza się na lewo i prawo....
może miała ku temu powód :razz:

[ Dodano: 2009-01-19, 15:56 ]
melisław napisał:
Dla nich samochody są zielone, niebieskie, białe... :D
inaczej: duży, mały i przede wszystkim CZERWONY.

Powrót