• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Historia wortalu diyaudio.pl ...

Reakcji
37
moze pytanie calkiem z ksiezyca :) ale interesuje mnie to jak dlugo tu jestem bo stracilem rachube czasu, a siedze na tej stronie od momentu jak by adres bodajze netlab.eu.org... albo to bylo na itt.pl ? potem bylo na subwoofer.t17 i wkoncu adres akustyka.tk no i ostatnia aktualna odslona, zna ktos daty przemian tej strony i otwarcia?

Ja pamietam itt.pl, na stronie tej byl link do pierwszej strony audio autorstwa igoda

a ja sie przyznam, ze jestem tu od niedawna, choc tez pamietam strnke na itt.pl.
od kiedy powstal akkus siedzialem na jego forum, ale jako ze od roku na akkusie zycie zamarlo ( po czesci chyba z powodu stworzenia strony o Speakerworkschopie, ktora tez juz w sumia umarla), trzeba bylo sie znalesc gdziez, gdzie sie cos dzieje... i musze przyznac ze jestembardzo zadowolony!

hmmm w czasach itt.pl bylo przyjemnie ;) nie bylo tyle zgrzytow co teraz, choc na itt bylem biernym userem (tylko czytalem) :)

ja tu jestem dopiero od akustyka.tk...jeszcze jakis.. rok temu? byla tu mila atmosfera..(milsza) :)

flodins: czy to nie ty przypadkiem umiesciles na stronie igoda kolumny na arv,arp i 2xarn150 ? cos mi swita taka konstrukcja "kolumny flodins'a", albo jakies omamy mam :)

jesli ktos ma screny poprzednich wersji to można by było zrobic historie strony fajna by był rzecz na strone główna :]

dragon napisał:
flodins: czy to nie ty przypadkiem umiesciles na stronie igoda kolumny na arv,arp i 2xarn150 ? cos mi swita taka konstrukcja "kolumny flodins'a", albo jakies omamy mam :)

niestety nie robiłem kolumn z arp

byl tam jeszcze taki fajny sub rafała do kina na arn 312 110l kurde fajowo to wygladalo jak telewizor i ten tda7294
potem byl spor o szablon forum jednym sie podobalo stare innym nowe
potem nowi uzytkownicy i znowu nowi uzytkowniy,audiomania audiofun i znowu nowi uzytkownicy
a teraz mam y to co mamy zamowienia ,dzial car audio sporo konstrukcji etc.

Ja pamietam kolumny flaszki :) pisal jeszcze ze sprzedal je za 1tys a zrobil za 600zl :)
I było wiele innych fajnych konstrukcji z ktorych mozna by bylo dzis brac przyklad...
Sub na arn312 to ten czarny był nie :)?

pewnie chodzi wam o tego suba monstrum :D
ARN_312.JPG

wzmacniacz.jpg

ja też znam stronkę od dawna. niestety po zrobieniu swoich pierwszych kolumn zostałem tylko biernym użytkownikiem forum. mam też zgraną na dysk którąś wersję strony igoda. jak ktoś chce moge udistępnic. pozdro

Powrót