• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Hollywood impact-480

Reakcji
0
Witam. W całkiem przyzwoitej cenie można nabyć to ustrojstwo, ale mam wątpliwości, bo chcę podłączyć to do dość dużej estradówki. Wopisach podane jest 224 W w 4 om. RMS. Było by wystarczające (kolumny 400 max) ale jestem sceptyczny a nie podana jest moc pobierana przez wzmacniacz, więc trudno oszacować. Pozdrawiam i proszę o odpowiedż kogoś, kto coś takiego miał/widział/rozkręcał...

Jednym słowem to nie wzmacniacz to kupa g.... i tego się radze trzymać

Wzxmacniacz ten ma moc sądząc po trafie i zasilaniu coś koło 2x100W 8R i 2x150 /4

Miałem doczynienie z tą 480 mocy nie mierzyłem, subiektywnie jej aż tak bardzo nie brakowało ale miała dość duży przydzwięk sieciowy w głośnikach przy braku sygnału na wejściu i głośno pracujący wentylator. Jeżeli komuś to nie przeszkadza to w tej cenie może i warto kupić ale dla mnie mie nadawała się do zastosowania.

Powrót