Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
SW działa na Windows 7 x64, wystarczy troszkę wiedzy praktycznej z zakresu struktury pliku cab instalatora InstallShield (starsza wersja) i wypakować te pliki i je ręcznie zainstalować (bodajże są tam liby + program) - większość Waszych narzekań i problemów nie wynika z powodu systemu a raczej braku wiedzy by dany problem ominąć i to mnie najbardziej irytuje w pseudo tekstach typu "XP Lepszy od Win 7 bo tak". Faktem jest, że aplikacja 16 bitowa nie uruchomi się na Windowsie 7 64 bitowym z takiej okazji iż kernel nie posiada odpowiednich bibliotek i instrukcji do starych 16 bitowych aplikacji, bodajże 32 bitowa wersja jeszcze je posiada i jest w stanie uruchomić - sam w sumie wątpię czy ktoś jeszcze takie aplikacje używa, niewątpliwe są one stare i zapewne są ich nowsze wersje (jak i 32 bitowe), chociaż przyznam, że kiedyś chciałem sobie zagrać w starą 16 bitową gierkę. Tak samo jak program używa stałych zmiennych i zdefiniowanych ich wielkości przez standard np. c99 (lub nie jest zbyt zaawansowany co praktycznie sprawdzi się w 80% programach) to cały problem upgrade programu to skompilowanie go pod 32 lub 64 bitowym systemem. | ![]() |
Wkladke panasonika mozna podlaczyc do wejscia liniowego tylko za pomoca zasilania z bateryjki i kondensatora.
Można prosić o jakiś mały schemacik jak to podłączyć? Jaka wartość kondensatora? Mam wkładkę Panasonica ale niedokońca wiem jak to pożenić z HOLMEM.