• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

<:: hotrod lowrider zabytkowe samochody renowacja ::>

• Autor wątku Autor wątku magik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hehe, niestety nie, podpowiem: odpowiedź jest zapisana na obrazku, malutkimi literkami, wystrczy sie dobrze przyjżeć... ehh ameryka...

dobra juz wiem,poapatrzalem ale tylko lekko :P camaro,ale stary wiec calkiem inny :) btw,skojazylo mi sie to z chevroletem z gt :D

cacko, jednak fabryka, a mi chodzi o samoróbki, DIY!! ale fajnie że temat się rozwija bo coraz więcej wiem co mi sie podoba.. :)

brawo chłopaki, chevrolet camaro:) magik ale serynje tez są piekne, wklejam jeszcze dwa, pierwsze wiadomo co to :) drugie sam nie wiem, troche nieostro wyszło bo robione w ruchu przez przednią szybe, ale wyglada ciekawie. głośna bryka...

tak to chevrolet corvette rocznik 67 i 69, jedna z manualną skrzynią biegów druga z automatem, zgadnijcie która lepsza...;)

zgadnijcie która lepsza...;)
ja nie będe zgadywać.. sam mam tą lepszą wersję skrzyneczki..
ale z drugiej strony to troszkę zależy od tego kto prowadzi, co jest lepsze..
amerykance biegów wrzucać nie umiom i dlatego majom wynalazki.

racja chociarz powiem ci ze to jest kwestia przyzwyczajenia, po tygodniu jazdy juz ci nie brakuje pedału sprzęgła, poprostu wrzucasz na "D" wciskasz gaz i jedziesz. fakt amerykanie są leniwi, biegów nie potrafia zmieniać, ale jakie to ma znaczenie skoro paliwko u nich dwa razy tańsze niz u nas, a zarobki duuuzo wieksze.

"no panowie, strzelać co to jest ;]"

ja cie ale ładny. nie wiem stawiam na opla kadeta rocznik 70ty

Moim stylem jest "German Style" czyli nisko szeroko i gladko.W sobote w szczecinie byla mala impreza mal oautek bo wszystki najlepsze pojechaly do Pily.
Ten golf wzbudzil u mnie najwieksza palpitacje serca

W tym golfiaczu sprzet AV jest chyba sporej wartosci... LCD w zagłówkach, centarlny LCD, cikawe jak CA..??

Dejman ziomek od tego golfika mieszka w szczecinie na pogodnie ;)
z tego co mi znajomy mowil to wsadzil w niego ladnych kilkadziesiat tysiakow.... ale wyglada przepieknie ;) czesto go widze jak jade do kolesia ;)
pozdrofka

Powrót