• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

I Love Alphard..

Reakcji
0
:) to relaksuje
0412272009052xu.jpg

0412272009162rc.jpg

0412272009360pv.jpg

Fotki sa juz na innym serwerze Pozdrawiam Budzika...

Uuuuu........ a temu co sie stało;) chyba miał mały wypadek hehehe..... fajnie wygląda taki płaski hehehe!

no wiesz codalex1 tez chyba sie zrelaksuje na swoich 2 starych przpieknych lw :D:D

Ten topic i foty powinny być jako przyklejony w dziale Akustyka! To by młodzież zobaczyła co czeka ich Alfredy i nie pytała, co lepsze Tonsil czy Alfred! A może co lepsze Audax czy Alfred? Bo to i to na A.... :D Niezłe UFOz tego Alfreda zrobiłeś, to już wiemy skąd się biorą latające spodki!

A jak można wiedzieć to czym nadałeś mu tak piękne kształty;)? Czym on sobi ena to zasłużył?!;)

A bo to Alfred niektórzy nie lubia murzynów a ja Alfredów :D a nadałem mu reka i podłoda puszczony z wysokosci ok 150cm membrana w gół nabiera podobnych krtztałtów oczywiscie jest to zaleta mocnych koszów:]a potem pare poprawek i Włala :)

HEHE.Ja tez sie wyzylem na swoich starych lw800.Podlaczylem je do 220v i nie bylo juz na co patrzec.Tylko mebrana na scianie :)

wy tu sie brechtacia ale nie zdajecie sobie sprawy ile takich glosnikow przyplywa z chin do importera

dalex1, niestety nie mam fotek bo nie robilem :)A resztki lw sa w smietniku :D

A ja wiem jedno.To są pieniądze a pieniędzy sie nie niszczy!!.

Ale nie powiem ciekawie to wygląda :).Najlepsze jest to o płaskiej charakterystyce :).

Osobiście niemiał bym serca żeby załatwić tak jakikolwiek głośnik :P

dzisiaj dokladnie mialem takie same mysli po glowie, Tylko zeby zrzucic LW ktory mi sie kurzy w szafie z 8pietrowego bloku :)

nic ciekawego , uwżam ze tylko zajmujafotki miejsce na forum, tym sposobem każdy bez powodu moze sobie ocś tutaj wrzucić i po serwerze, gdym miał apafar to nagrał bym krótki filmik jak to wyrzucam nowego CW z balkonu to by było na co popatrzec a nie jakiesstare alfredy zgniecione :|

Powrót