• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Identyfikacja glosnika

Reakcji
0
Robilem wczoraj wiosenne porzadki i znalazlem o dziwo w piwnicy do ktorej dano nie zagladalem oto taki glosnik co najlepsze w idealnym stanie.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

Widac ze glosnik dysponuje sporym magnesem jak na glosnik 17cm dokladnie nie mierzylem ale na oko jest takiej wielkosci :)

no i te 100w :)))) troche mnie ucieszyl fakt ze znalazlem takowe cos w piwnicy bo byc moze udalo by mi sie cos z tego zrobic, jakis subwoofer niewielkich rozmiarow.

Co do tej firmy to pierwszy raz slysze byc moze siedzial ten glosnik w jakims subwooferze od kina domowego czy cos podobnego tam zawsze montuja takie wynalazki :)

Moze ktos zetknol sie z czyms takim ? z ta firma byc moze glosnikiem ?

Takero az takim AUDIOMANIAKIEM nie jestem ;P JIGA widzialem 2 razy na oczy i to na zdjeciu ;P jakies pudelko tyle mi to mowilo ;P

Powrót