Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Na twoim miejscu dokladnie bym sie zorientowal w ich wartosci, niektore moga byc bardzo drogie. Najlepiej idz do klubu filatelistow albo sklepu i sie popytaj.
Ja mam podobny problem. Z tym, że ja posiadam prawie 20 klaserów po brzegi wypełnionych znaczkami. Zbierane przez jakieś 30-40 lat przez moich dziadków. Ogólnie też chce sie zająć jakąś wyceną wartości tej kolekcji ..też nie specjalnie wiem gdzie szukać,i jak sie do tego zabrać :/
ja bym czegoś takiego nie sprzedawał :/
bo moje to jak dla mnie "śmieci",
nie mają dla mnie żadnej wartości poza materialną ...
Bo za ile byś tych znaczków nie sprzedał ,
to i tak będziesz żałował tego za jakiś czas - bo
dostaniesz za nie tylko kase którą w końcu wydasz ...
Z tego co widze to mam chyba wiekszosc tych znaczkow a wartosci to one raczej duzej niemaja moj ojciec zbiera to do dzis kolekcja sie ciagle powieksza i w tej chwili wartosc tego jest cos kolo 6000-7000 moze ciut wiecej a naprawde jest tego sporo.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.