Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Miałem dacmagica nie tego co prawda, za używanego dostałem 600zl a mam teraz amanero plus dac Taza & 3liteJa mówię o używce. Nowy ten Beresford kosztował 1200 zł.
Nie mam zamiaru bawić się w składanie czegokolwiek bo z DIY to interesuje mnie strona głośnikowa.
- - - - - aktualizacja - - - - -
DacMagic 100 Cambridge Audio ?
Jakie wnioskiMiałem dacmagica nie tego co prawda, za używanego dostałem 600zl a mam teraz amanero plus dac Taza & 3lite
Trochę duży koszt a i jeszcze większy jakby go ktoś zrobił i zapakował w ładną obudowę.DAC .3lite na AD i pozamiatane
Wiem, natomaist nie mam czasu się bawić. Kolumny robię już ponad rok..Nie polecam gotowcow, duzo sie placi, a malo dostaje(w kontekscie brzmienia), ale kazdy robi wg swojego uznania.
Skoro nie mam dacmagica to chyba wniosek jeden ale miałem go dłuższy czas i grało to bardzo przyjemnie i jeśli bym musiał jeszcze raz pewnie bym znów go wybrałJakie wnioski?
Trochę duży koszt a i jeszcze większy jakby go ktoś zrobił i zapakował w ładną obudowę.
Wiem, natomaist nie mam czasu się bawić. Kolumny robię już ponad rok..
- - - - - aktualizacja - - - - -
Póki co jak widzę na DAC'a trzeba wydać min. 2.5k
Jest jeszcze takie cudo na lampie:Używka Aune X1S - osobiście kupiłem nowy.
Jest bardzo spoko jak nie chcesz dużo wydać.DacMagic 100 Cambridge Audio ?
Zna ktoś jakieś inne sposoby na konwersję SPDIF - I2S? Bo kupowanie czegoś na usb, by to wywalić po sprawdzeniu daca do szuflady, trochę bez sensu.