• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Internet mobilny jaki?

LTE uzależnia. Szyyyybko jest. BTS'y sprawdź u siebie. Negocjuj cenę są w stanie zejść ok. 15 zł od stówki jak pomarudzisz,to umowa na 12 miechów. AA bierz szajsunga routera jak jeszcze dają. 6h na baterii trzyma. Tyle mam do powiedzenia bo z autopsji nie ze słyszenia mówię.
Pozdrawiam
P.S.
coś mi się ciężko w klawisze celuje ;)

Internet mobilny z antena na kominie?
Nie o to chyba chodzi w internecie mobilnym ;)

Mobilny o dla mnie znaczy zawsze ma być. Dropbox i dostęp do dokumentów. Plus ma ok zasięg. Gdzie nie ma HSDPA+ jest 3G jak nie ma 3G to niżej, ale mam zawsze coś. Jak jest BTS z lte upps szybko jest ;)

---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post o 20:48 ----------

ach Wasze zdrowie ;)

pisze o miom przypadku i ofercie jak wiekszosc tutejszych postow w ktorym jedynym rozwiazaniem jest internet mobilny, niestety denerwuja mnie jakiej udziwnienia wsadzone w usb laptopa dlatego postawilem ruter. Zresztą jaki problem wyciagnac modem z rutera i wsadzic do lapka?. Mieszkam w internetowej dziurze gdzie brak wifi a tepsa nie dosc ze oferuje maks jeden mega to nie maja juz miejsc na centralce. Internet satelitarny jest w moim zasiegu finansowym ,co do autora postu nikt ci nie pomoże bo nikt nie wie w jakim zasiegu przebywasz sprawdz jakie masz najblizsze btsy w twojej okolicy zamieszkania, wtedy mozesz sie decydowac na jakiegos operatora.

Edit:
Luszti w miare poprawione

UWAGI MODERATORA
Kolego rumunn95 - więcej przecinków i kropek, mniej zdań wielokrotnie złożonych.
Trzeba się mocno namęczyć czytając Twoje posty, co więcej - aby je zrozumieć.

Powrót