• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[sprzedam] IPS iAmp LM4702 do iamp nieosiągalne

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
378
Witam

Na sprzedaż mam wejściówkę ips do iampów. Wejściówka na LM4702 i najlepszej jakości elementach jak rezystory dale, kondensatory nichicon, wima, silver mica oraz główne wejściowe mundorf. Kostka odpalona i sprawdzona jednak nie była używana stąd zaznaczone jako nowa. Mam drugą taką samą ale na razie nie jest na sprzedaż. Jedynie obie zostały sprawdzone. W zestawie taśmy i przejściówki na wejście iampa. Nielutowane w nich piny, a to dlatego że w zależności do jakiej wersji iampa są albo w dół albo do przodu, stąd postanowiłem ich nie lutować. Wszystko jest umyte po lutowaniu i gotowe do użycia. Ips nie wymaga żadnych regulacji ( jedynie iamp po zmianie ips, wymaga ustawienia prądu spoczynkowego)

A i dla jasności. Jeden ten ips jest na oba kanały :) to jedyny wyjątek z istniejących wejściówek.

cena 299zł

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót