• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jak centralny??

• Autor wątku Autor wątku kilo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
witam

chce zrobic glosnik centralny dobrej jakosci. skrzynie chce wykonac z granitu o grubosci 3cm. chce wiedziec jakie mam glosniki zastosowa i jakie ma miec wymiary pudlo ?? zalezy mi na dobrej jakosci dzwieku i sporej mocy. i tez chcial bym sie dowiedziec jak zrobic dwa tylne glosniki tez z granitu. jakie wymiary i jakie glosniki zastosowac

z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

a ile masz kasy? jaki pokój ; amplituner?

jak dobry to wez visatona 170 razy 2 + vife na góre; reszta tez powinna byc taka sama

nobis666, masz mnie za idiotę? Chyba każdy zauważył, ze chodzi o model 170. Chodziło mi raczej o to, że visaton jest podany konkretny, a vifka jak to vifka, bez różnicy... a przecież tyle jest modeli vify, że wypadałoby sprecyzować.

po co obudowa z granitu gra nie warta swieczki chyba ze dasz losniki za 2 000 zł ;)

Powrót