Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tu się zgodzę, cena normalnego w opolu też coś koło tego, na szczęście korzystam jeszcze z ulgi studenckiej.xkibelx napisał:A tak poważnie to coraz rzadziej. W bydzi w weekend normalny bilet coś koło
24zł. Razy 2 (żona) + pierdoły typu popcorn i kola to 70zł w piz...u.
hmm... to moze sam policz? ostatnio bylem na avatarze. wczesniej na katyniu a jeszcze wczesniej na francuski numervideo napisał:Jak często chodzicie do kina?
Wojtekmarian napisał:Roman?![]()
zależy od kina i filmu, ale nawet gdy jakość obrazu nie powala, wrażenia są zupełnie inne niż w domu...Pawel S. napisał:malo kiedy chce mi sie tam isc bo kino wcale jakoscia obrazu nie powala :???:
Właśnie wróciłem z kina :razz:video napisał:Jak często chodzicie do kina?
takero napisał:cudny90, bo to film na który się idzie do kina żeby 3d zobaczyć
Oprócz tego jest banalny strasznie i porusza oczywistą problematykę bo ma być uniwersalny , każdy ma pójśc do kina, zapłacić , pozachwycać się 3D i znaleźć coś dla siebie.
Przed chwilą wróciłem z luny. Świetny dźwięk, chociaż nie tak efektowny jak w sieciówkach bo jest po prostu ciszej, no i kolejny plus -do takich kin nie chodzi "hołota".takero napisał:choć moim ulubionym kinem jest kino Luna na marszałkowskiej - polecam wszystkim warszawiakom.