• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak podłączyć Unitra Radmor/PA-1801 do kolumny i komputera

Tak nawet na gniazdku od gramofonu. Dodam że bezpieczniki już sprawdziłem i przeczyściłem i wszystkie są ok

Zrób fotkę gniazd wejściowych i frontu dla tych co nie znają RADMORA - wyraźną, to może Ci kto pomoże.
No i jak kolega majkipe wcześniej wspomniał, trochę kreatywności...

mozesz masz radmora w wersji ze zworka ktora montuje sie w gniazdo din do ktorego wpina sie korektor ??

mam radmora w wersji 5102 ten bez zworki zworkę jak się nie mylę wkładało się w wersji 5102-TE.

Fotki w pierwszym poście chyba dość wyraźne?

szczrze nie zalaczalem tych fotek ale masz racje ta zworka byla w wersji TE wg mnie masz cos nie tak z masa od selektora a dokladnie od przelacznika zmiany zródeł idz od niego az do samych wejsc din i zobacz czy nima gdzie jakiegos naderwania albo czy niema jakiegos zimnego lutu

Najprościej sprawdzisz to kawałkiem drutu.Wkładaj go po kolei do każdego złącza w gniazdku NIE SIECIOWYM,i będziesz wiedział gdzie jest wejście.Kabel który kupiłeś może być odwrotny.

przecież wyraźnie napisałem kabel już sprawdziłem i jest ten co powinien być

[ Dodano: 2010-08-03, 23:13 ]
Ludzie en schemat z którym sprawdzałem był porostu zły teraz poprawnie zmieniłem połączenie kabli i jest ok dzięki wszystkim za pomoc

Powrót