Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ja ostatno tez mialem taki problem ... znaczy wiekszy mialem z cekolowaniem niz z pomalwoanem ale ok sciany sa tak lajtowo ( jasno zoltawe znaczy takie zolto pomaranczowe trudno to okreslic ) pomaranczowe ... czekam teraz tylko na wyplate i kupuje se telewizor robie pa 300 x 2 i kondycjometr i juz spox bede mial pokoik
ja jestem w trakcie robienia pokoju odsłuchowego i zamierzam go pomalować na bordowo...sufit także a na podłodze wykładzina dywanowa....chce uzyskać efekt takiego Cube`a. Zmontuje do tego nastrojowe oświetlenie i będzie dym i czad
Także robie sobie pokoik odsłuchowy i mam jedno pytanie związane z elektryką. Czy jeżeli na lampie pisze max. 60 wat to moge do niej wkręcić świetlówke energooszczędna dającą 100 watów?
Nie tylko to. Jeszcze kable sa ciensze. W przypadki zarowek energooszczednych masz podana moc jaka pobiera i porownywalna do zwyklych zarowek. Tobie chyba chodzi o ta druga, a wtedy ta pierwsza bedzie duzo mniejsza. Obawiac sie o nic nie musisz.
Właśnie o to mi chodziło. Dzięki za odopwiedzi. Jedynym problemem może być chyba to, że im większa moc świetlówki to ma ona większe wymiary. Chyba, że się myle?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.