• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak pracuje XLS

• Autor wątku Autor wątku Przemek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie mam slow ehh,

panowie ukladamy plan wlamu do glownego banku polskiego w warszawie, bo to tak nie moze byc ze tylko sobie patrzymy ;)

nie jest tak tragicznie , w holandii xls kosztuje ok 530 zł , troche wyrzeczeń a jaka radość potem:]

O ja Cie pitole...........!!!! Kurde ale chodzi!!!!! Nie moge....chyba zaczynam zbierac kase!!! Nie moge wyjsc z wrazenia!!!!! To jest cos....

Rozumiem ze ktos przeczeytal ze obudowa sluzy do tlumienia dzwiekow wydalanych przez druga strone membrany wiec nie dal obudowy zeby miec 2x glosniej ;) ROTFL

UPDATE:
No tak Panowie wlasnie pracuje "normalny" glosnik przeznaczony do suba. Ja czasami sie dziwie obserwujac prace glosnikow "niskotonowych" w moich kolumienkach Tannoy M2. Dziwie sie ze membrany jeszcze nie wyfrunely ;)
Pozdro
Dexter

Nie widziałem dokładnie.

To znaczy ze jest wsadzony w płytę z plexi?
A wzmacnaicz? Jaki był?

Powrót