• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jak to politycy okradaja nas....

ja bym tą całą sytuację przez "20 ostatnich lat" (nie ważne czy afera rywina, czy hazardowa, czy off-set czy stocznia...czy inne "cos" ) ...nazwał inaczej ...
coraz bardziej wydaje mi się ze my po prostu nie dorośliśmy do samodzielności ;p
nie ma co pisać "naród XXX nas okrada" ....to wszystko jest po prostu wynikiem nieudacznictwa, niekompetencji ludzi którzy nas "reprezentują" w rządzie i tyle, najzwyczajniej jakaś taka mentalność jest że nie ma obowiązku dbania o własne intersy, o przyszłość ....

jak byłem młodszy to jakaś tam nutka patriotyzmu się kręciła, nawet harcerzem byłem ...im jestem starszy i patrzę na to co się dzieje "na szczeblu politycznym" to utwierdza mnie w przekonaniu że w razie gdyby przyszło "bronić ojczyzny" stwierdził bym......Nie ma czego bronić, nie ma sensu bronić trzeba po prostu spierdzielać i olać ten cały bajzel ...

a jak już ktoś się znajdzie kto by troszke chciał posprzątać podwórko, czy chciał się troche uniezależnić od innych państw to zaraz jest nazywany Ksenofobem, Homofobem i wogóle "nie jest trendy" i nie jest "interaszinal" ...

polecam przeczytać sobie to: (stronka firmy która ma koncesję)
http://www.fxenergy.com/overview.php
parodia po prostu ;p

ale się rozpisałem.... :/

Powrót