• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak to się robi u naszych sąsiadów :)

a właśnie Panie Branża jaka jest cena TANG BAND W8-1772 bo na stronie cena nie jest podana jeśli się orientujesz ?? :) może być pw

Przez ceny tylko dla zarejestrowanych tracicie klientów.... Chyba ze to sposob na budowanie bazy mailowej klientów... Ja ide tam gdzie mam łatwiej i taniej... Ukrywanie cen to najdziwniejsza taktyka jaka widzialem pod słońcem, ale jak chcecie. Ja ide tam gdzie mam napisane prosto z mostu a nie gdzie musze sie bawić w ceregiele.

Zbuduje ktos tu projekt Heartcore? :D

Ale po cholerę sie mam rejestrować? Skoro nie widze ceny a za 2 sekundy moge dalej (bo nie mam ochoty sie rejestrować) to ide dalej. Nie wiem co wam to ma dac, ale gwarantuje ze byście mieli o wiele wiecej klientów. Ja m.in dlategomzwrotnice kupiłem prosto w Polinku a nie u Was.

No ale róbcie jak chcecie.

dziwne że nie podali wartości elementów zwrotki a na stronie blue planet acoustic bo to ich projekt w tym samym projekcie siedzą inne głośniki 2 Eminence Alpha 15a i Tang band W8-1808 a ta rama kosztuje 799 euro:drool: hehe mnie to taniej wyjdzie:P

- - - - - aktualizacja - - - - -

O ile dobrze kojarze, to w tym numerze sa pomiarow glosnikow wstegowych i magnetostatow. Na tym mi glownie zalezy.

jutro się tym zajmę :) bo za godzinę do pracy

nowe numery HH i KT

ino gdyby ktoś coś chciał to scany zrobię dopiero jak mi już neta podłączą niby do końca tyg następnego :( puki co z z tele lece

A ja mam takie trochę może i śmieszne pytanie, ale i nie do konca ;)

Często na okładach widać tutaj takie opisy jak "beste in die Welt" "Referenz" "Spitzenklasse" "HI-END" itp. Co to znaczy nie muszę nikomu tłumaczyć. Natomiast ciekawi mnie, czy rzeczywiście ów zestawy grają tak jak je opisują? Wielokrotnie robione na Scanach, Wavecorach i innych popularnych i nie absurdalnie drogich głośnikach. Zastanawiam się czasem, czy warto wyjść ponad nasze podwórko i zrobić kiedyś jakiś projekt tak opisany. Niekoniecznie ten na Accutonach ;) ale są inne.

No i jeszcze było takie forum w kolorze zółto białym, gdzie ludzie opisywali swoje wykonania i pomiary projektów z niemieckich magazynów.. Nigdy adresu nie zapisywałem i nie umiem znaleźć. Powiązane było z Intertechnikiem. Jakby ktoś wiedział o co mi chodzi dajcie adres dobrzy ludzie. Dzięki.

Ostatnia edycja:
kapelli jak nie zbudujesz to się nie przekonasz:)
ja sam na pewno coś w tym roku opier... z tych gazet miałem smaka na OB big trio ale płeć przeciwna mi trochę szyki miesza chyba będę się jej musiał pozbyć :lol:

Szukałem i nic nie znalazłem. Nie wiem czy teraz w ogóle wydają wersję elektroniczną.

Powrót