• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jak to sprzedac??

Reakcji
0
zrobilem suba bp na takich glosnikach (wzorowalem sie na konstrukci takero) ale jestem zawiedziony...
i teraz nie wiem jak sprzedac te stxy? Dokonczyc bude i jako suba (zostalo oklejenie kocykiem) wystawic na allegro czy same glosniki sprzedac a bude sobie zostawic...
jak uwazacie jak bedzie najlepiej? Dla wyjasnienia buda kosztowala mnie
7zl - szpachla
56zl - stxy z przesylka
6zl -br
2zl - terminal
10zl -kocyk
10zl - budapren(starczy go jeszcze na bardzo dlugo)
---------
razem ok 90zl <- troche duzo jak na sub na 2x 14cm

glosniki juz staoja za 21 kup teraz ale nie wiem czy sie oplaca wkladac prace i meczyc sie z obudowa. w sumie jakby ja troche zmodyfikowac to by wniej axx 1010 zagral...

tez kiedys mialem taki problem, buda ofornirowana pod GDN 20/80/2, ale cos nie tak to gralo, zrobilem druga a tamta spalilem, a okazalo sie ze to glosnik mial wade, i wymienili mi na gwarancji ;/, takie byly poczatki, nie na wszystkim sie zarobi..
teraz robe tez nowego suba (za miesiac pokaze na forum) i starego na tym GDN'nie bede chcial sprzedac, tez myslalem sprzedac glosnk i wzmacniacz oddzielnie a bude hm... spalic, ale jednak wykoncze ja ladnie i bede probowal w calosci sprzedac

probowac zawsze mozna... niestety w polsce ciezko jest opylic DIY... kazdy mysli ze to taniej, po kosztach, na pale robione... wola kupic pierdziawki z napisem 10000w i szczycic sie...
ale czasem uda sie cos sprzedac na allegro, dobry opis, bajerancki wyglad i duuuzo fotek;)

Tasior, ciii :)
tak czy inaczej naprawde te br-y kosztują ponad 28zł bo 28.01 zł :P
i naprawde są visatonowskie i do tego mają dużą średnice ;]
no i praktyczne są :P

gdyby byly dluzsze byly by lepsze,i kto wie moze bym kupil za jakies 5-10 zł ,w cenie raków He.

można zawsze 2 złożyć :P
bry o takiej średnicy na allegro mają zdecydowanie mniejszą długość więc nie jest źle :P

uehehe wlasnie sie wczytalem z opic, bez kitu dobre to jest:P

[ Dodano: 2006-09-06, 23:05 ]
uehehe wlasnie sie wczytalem z opis, bez kitu dobre to jest:P

Powrót