• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak zabrac sie do obijania kocykiem suba ?

• Autor wątku Autor wątku Xeo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Xeo

Reakcji
0
Witam!

Jakis czas temu zrobiłem sobie suba plus wzmacniacz (TDA 7294) gra nieźle tylko wyglad poszpachlowane kanty i dziury po srubach no i polerka też była.

Nie wiem tylko jak sie zabrac do obicia tej budowy kocykiem. Neutral

Jest na to jakis konkretny patent żeby miejsca zejścia sie materiału były z tył tzn. mało widoczne ? .

xeosub10av.jpg

xeosub25sp.jpg

Z Góry dziekuje za Pomoc.

pzdr.Xeo 'o6

Jest taki patet zeby widac nie bylo. Widzilaem jak obijaja.
Musisz miec duuuuuuzy karton tkai cholernie duzy. Robisz szablon ktory przenoscisz na material.

Wiesz jak sie robi szablony np. na matematyke ? Powinienes wiedziec, robilo sie takie bryły rozne z papieru. tam byla taka kombinacja papieru, ktora po dobrym wycieciu sie potem skladalo i wychodzil np, Kwadracik.
Tutaj zrob tak samo. Tylko mowie, pierwsze zrob sobie szablon z papieru ( duzego )

Ja tak obijalem kiedys suba samochodowego i wyszlo elegancko. Minus to pracochlonnosc.
Powodzenia zycze ( bo mnie przy tym szlag trafial. )

Powrót