Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bardzo miarodajne są pewniewzmaka takiego od pierdziawek do kompa
wg mnie to wzmak nie wyrabiał ;]dopiero przy koncu skali zaczynal charczec bo AT nie wyrabial
niby tak,ale jak wzmak ma kabel zasilający 5 metrowy i to jeszcze o małym polu powierzchni przekroju poprzecznego bo to 1562 się nie opłaca innego to spadki napięcia też swoje zdziałająJest jeszcze niewielki problem bo z takiego zasilacza dostaniesz ok. 12V a autku masz ok. 14.4 V [przy wlaczonym silniku
AT nie wyrabial na 100%takero napisał:wg mnie to wzmak nie wyrabiał ;]
Niby tak ale kto tu mowi o 5mtakero napisał:niby tak,ale jak wzmak ma kabel zasilający 5 metrowy i to jeszcze o małym polu powierzchni przekroju poprzecznego bo to 1562 się nie opłaca innego to spadki napięcia też swoje zdziałają![]()
no tyle wychodzi w wozie ;]Niby tak ale kto tu mowi o 5m![]()
.
tylko 1562q ma 50w raptem ;]AT nie wyrabial na 100%sprawdzalem tez na innym wzmaku[4x75 W RMS dokladniej to dwoch zmostkowanych kanalow ok. 150 W RMS]
dlatego ma kiepską kontrole to to klasa H;]i z tego AT nie uzyskasz "dobrego impulsu" brakuje tej pojemnosci po odfiltrowaniu![]()
Chyba ze masz wzmacniac z przodutakero napisał:no tyle wychodzi w wozie ;]
mysle ze nawet tych 50 nie ma ;], ale podpinalem tez inny wzmacniacz na MOSFETACH [4x75RMS] i nawet 60% mocy nie uzyskalem na AT. poszedlem do kumpla bo ma wypasiony zasilacz Trafo 300W prawie 1F na filtrze i nawet lepiej niz w aucietylko 1562q ma 50w raptem ;]
Ten wzmak na mosfetach to juz nie jest klasa H ;] a kontrola i tak lipnadlatego ma kiepską kontrole to to klasa H;]
Moze nie potrzeba ale napewno nie zaszkodzi a wrecz odwrotniea wielkiej pojemności nie potrzeba w przetwornicy![]()
A kto napisal ze boostrap to przetwornica?;]takero napisał:boostrap to nie przetwornica w której masz 50khz ;]
Ja tez uwazam ze nie jest rewalacyjnytakero napisał:wogóle dla mnie ten wzmak kiepski jest ...
Ja mialem dwa z odzysku ;]. Jeden wzmacniacz sprzedalem a drugi scalaczek sobie lezy... ;].takero napisał:cena scalaka też średnio zachęcająca...