• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak zniszczyć/uszkodzić monitor CRT?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Witam.

Może to zabrzmi głupio... ale istnieje potrzeba uszkodzenia monitora CRT. Chodzi o to, że dopóki ten stary duży monitor się nie zniszczy porządnie to nowego w domu nie będzie. Najlepiej, żeby wyglądało to tak, że będzie działał jakoś tam i po jakimś czasie nie wiem - zgaśnie, wybuchnie (:D:D). Małe przebarwienia i brak ostrości na razie nie starczają:/

Czy długotrwałe działanie pola magnetycznego coś da (oprócz przebarwień?) - leży mi tutaj JBL GT2 z podwójnym magnesem o którym piszę w innym dziale i może by to coś dało?? Nie wiem.... pływający obraz, problem z synchronizacją. Żeby było prosto a dobrze:)

z tyłu obudowy na nitce sposc przez dziurki igłę, poruszaj chwile...zwarcie gwarantowane:)

z tyłu obudowy na nitce sposc przez dziurki igłę, poruszaj chwile...zwarcie gwarantowane
+ możliwy pożar i porażenie prądem.
djsmol, w przekonywaniu do nowego zakupu wykorzystaj może urok osobisty? Rozpatrz też opcję, że możesz nie mieć nic :)

posluchaj kolegi RpLadn bo dobrze mowi
UWAGI MODERATORA
zamykam bo mozesz sobie krzywde zrobic

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót