• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jak zrobić frezy??

• Autor wątku Autor wątku surf
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dj_zibi napisał:
ok możecie napisac dokładnie jak zrobic te frezy bo nie czaje mam wycięte juz dziury pod arn 150 i jak zafreziowac?

Witam!

Po pierwsze interpunkcja. Po drugie... hmmm... do wyfrezowania potrzebna bedzie Ci frezarka gornowrzecionowa, albo wiertarka z odpowiednim "dyngsem" (czyli taki ceownik z 3 kawalkow plyt drewnianych z dziura, zeby mozna bylo zamocowac uchwyt wiertarki) i frezy. Reszte pokombinuj sam, abo pogoogluj.

PS. Przy uzywaniu takich narzedzi zachowaj ostroznosc, zeby nie bylo, ze nie mowilem. :D

dj_zibi podaj maila to ci prześlę artykuł jak zrobić frezy pod głośniki w zdjęciach z użyciem wiertarki z krótkim opisem.

elCamillo, Bardzo dziękuje,pomysł genialny i banalny za razem :) chyba jednak zrobie frezy w mojich monitorach które właśnie robie :)

dzieki dotalem juz. super pomysl! mam tylko pytanie czy jak frezujesz to co robisz zeby nie wyjsc poza zewnetrzna linie zeby nie wyciaz za duzo czy nie dokladnie? robisz to 'na oko' i caly czas korygujesz czy na to tez masz patent jakis?

ale sie was nasralo z tymi mailami.. a moze by tak umiescic taki opis w tym wątku? wtedy mozna walnac go do FAQ albo przykleic i takie pytanie wiecej by sie nie powtarzalo.. kazdy by wiedzial jak zrobic frez

Powrót