Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
digital napisał:ok.. tylko ja mam inny problem.. bo mam juz otwor na glosnik i fornir polazony.. i jestem ciekawy czy idzie jeszcze zrobic frezy.. bo chyba juz nie mozna ;]
przemop napisał:Na wstępie dodam ze jestem poczatkujacy.
DIGITAL, polece ale teoretycznie:
- co do frezowania z otworem centrujacym tak:
1) jesli to jest deska oklejona to mozesz przymocowac przez sruby stolarskie (uwazaj aby nuie porysowac okleiny) caly nie wyciety kawalek jakiegos drewna ktory zasloni twoj otwor pod glosnik i przekreslasz ladnym x otwor i w miejscu przeciecia robisz sobie ten otworek 3 mm no i wtedy tylko przedluzasz deski potrzymujacy ta wiartarke
2) jesli jest juz skrecony glosniczek to przez otwor glosnikowy wkladasz owej szerokosci deske dluzsza niz otwor (w desce w ktorej wkladasz masz juz otwor pod srube stolarska w odpowiednim miejscu no niestety uzywasz juz jednej sruby dla wygody ale mocno skrec co wiaze sie z odpowiednim zabezpieczeniem okleiny)i wtedy zaznaczasz owy otwor na nowej desce. wyciagasz ja i jak wyzej zaznaczasz srodek okregu i wyciuszasz ten otwor 3mm. po tym montujesz spowrotem w srodku z zachowaniem nakreslonego okregu. i jak widzisz mozesz wyfrezowac wiekszosc okregu a potem przekladasz na inna strone srube stolarska i jedziesz reszte
- To tyle co do roboty.
Przeanalizuj moj sposob czy ci sie podoba ale po jaka cholere chcesz sie tak meczyc bez frezu i tak bedzie gralo a nastepny zrobisz lepiej