Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niebenek161 napisał:Rozumiem że te płyty 2 mm są po 30x100cm?
niebenek161 napisał:Aha, i czy mają możliwość wywiercenia otworów?
lklukasz napisał:myślę, że najpierw trzeba przygotować wszystkie elementy i dopiero anodować
lklukasz napisał:myślisz, że 2mm na podstawę wystarczy? Nie za cienka?
przecież to aluminium to pójdzie łatwobenek161 napisał:będzie trzeba męczyć się wiertarką
ja od razu miałem zamiar ją sam malować. Nawet już mam mały plan.benek161 napisał:Czyli anoda w moim przypadku odpada. Poza tym cena się wtedy podwoi
na początku przyszłego tygodniabenek161 napisał:Kiedy będziesz składał zamówienie?
bedzie, lepiej dac z tylu ;-)btw: czy wzmak nie będzie głupio wyglądał z jednym radiatorem z boku a z drugiej ze bez :?: ze zwykłą ścianą
A moim zdaniem będzie wyglądał oryginalnie, warto było by „zaryzykować”.damiani napisał:bedzie, lepiej dac z tylu ;-)btw: czy wzmak nie będzie głupio wyglądał z jednym radiatorem z boku a z drugiej ze bez :?: ze zwykłą ścianą
z tyłu to już całkowicie odpadadamiani napisał:bedzie, lepiej dac z tylu ;-)
zaryzykujejoy_pl napisał:A moim zdaniem będzie wyglądał oryginalnie, warto było by „zaryzykować”.
mam w domu blachę 1,5mm grubości i uważam, że wystarczybenek161 napisał:trzeba te 4mm liczyć na górę i dół
tutaj coś źle policzyłeś. Mi wychodzi trochę więcejbenek161 napisał:kątownik do skręcania obudowy 100cm
nie wiem czy po wycięciu będą one miały takie wymiary. To jest cięte ręcznie i trzeba jeszcze ten materiał na kantach trochę obrobićbenek161 napisał:2 arkusze 30x38cm i z resztek (24x30) pocieli to na 3 płaskowniki po 8x30cm
tak ale nie ma pośpiechubenek161 napisał:w tym tygodniu będziesz składał zamówienie?
nie ma problemubenek161 napisał:Po realizacji najchętniej umówiłbym się na odbiór
mam w domu blachę 1,5mm grubości i uważam, że wystarczy
tutaj coś źle policzyłeś. Mi wychodzi trochę więcej
nie wiem czy po wycięciu będą one miały takie wymiary. To jest cięte ręcznie i trzeba jeszcze ten materiał na kantach trochę obrobić
jeszcze się upewnię, żeby być 100% pewnym, że wytrzymabenek161 napisał:To trochę zbaraniałemJeśli tak to zdaję się na Twoją opinię i biorę 2mm :grin:
nie no bez przesady. Mają taką ręczną gilotynę. Coś takiego jak do papieru tylko oczywiście odpowiednio większąbenek161 napisał:Jak to cięte ręcznie? :shock: Ktoś to brzeszczotem będzie ciął?
Zależy, co to jest za aluminium, jeżeli czyste to 2mm będzie miękkie jak papier, ale w większości teraz sprzedawane jest duraluminium i w takim wypadku sztywność jest dużo większa niż w przypadku stalowej blachy...benek161 napisał:To trochę zbaraniałemmam w domu blachę 1,5mm grubości i uważam, że wystarczyJeśli tak to zdaję się na Twoją opinię i biorę 2mm :grin: