Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to niemasz porownania :/ŁukaszN napisał:Co prawda nie miałem styczności z innymi frezarkami niż ta DWT
ja mam toye z peknietym walkiem za 40zl i juz kilka kolumn nia zrobilemn_omyzs napisał:Ja mam szajsa z allegro za 135zł nowka z frezami (10szt) i tez dziala..
Pawel S. napisał:teraz ma ja michal k wiec moze padnie
obserwuj frez bawiac sie obrotami lub jak zaczynasz zbierac material - jedna strona zbiera wczesniej. czasami tez slychac jak bez obciazenia uspokaja sie ten halas silnika - wtedy walek sie prostujeMichał K. napisał:Co do wałka to jest pękniięty? Jakim cudem? :>
tam byly 3Michał K. napisał:aa i 1 śrubke od przykręcania cyrkla zgubiłem
Pawel S. napisał:tam byly 3
i jak tam - zrobiles fotki?XYS napisał:Pawel S., w poniedzialek bo w warsztaciku w pracy lerzy
UKA, doszla juz frezarka?UKA napisał:Ja właśnie zamówiłem tą frezare DWT, zobaczymy jak sie sprawuje
ten zestaw co dolaczaja do frezarki starcza.gRRuby napisał:w jakie frezy się zaopatrzyć ?