• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaka piosenka

Reakcji
0
jest to dance swego czasu czesto grany w dyskotekach z roku 2000-2002 nie pamietam dokladnie w refrenie pojawia sie
pam pam parampam pam pam spiewa facet i baba dj tonka??
jak ktos zna to prosze o tytuł!!!!!!!!!!

Jak Dj Tonka to obstawiałbym "She Knows You" albo "Don't Be Afraid" ale to chyba z około 98 roku jest.

:D:D:D nie.. no niezły topic.. mozę chodzi o Paul Johnson - Get Get Down??? ale to raczej pam pam pam pampam padam :D

Moim zdaniem jest to Zdzislawa Sosnicka ......zartuje to jest najprawdopodobniej DJ Tonka - Don't be afraid !!!!
Pozdro

Jak juz jesteśmy przy temacie piosenki tomoże ktoś zna taki kawałek gdzie w refrenie leci cos w tym stylu... nie pamiętam dokładnie..

We arent we are...together
........................... forever

To jest dosyć stare... lata 90te napewno. Niezbyt szybkie...gatunku nie pamiętam ale cos pomiedzy dance a pop... bardziej jako dance... pytam poważnie bo szukam juz dobry rok :P

ej ja tesz mam pytanie ale napisze to fonetycznie po polsku :D
... dałn dałn bejbi termi e rałnd ju let mi dałn dał bejbi... zna ktos ?

Powrót