• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaka piosenka

aryan, dawaj mnie tez :) zenar@op.pl

newsss>>>
no mam
cos czuje ze tego nikt nie bedzie znał,ale mysle ze to ktos krecący sie wokoł mauro picotto,mauro raczej nie ale blisko

A zna ktos 2 kawalek, ktory gra Peran van dijk na filmiku z sunrise 2004 (nieoficjalny z clubzone.pl) - ten po "we want to be free" ?

No własnie ja tez bym chciał sie dowiedziec jak nazywa sie muza która leci gdy Perana zapowiedział..."No to teraz oficjalnie..." w filmie z clubzone

Chodzi mi o filmik z imprezy Sunrise with ekwador 2004 - relacja clubzone.pl

Jak zapowiadaja perana leci tez fajny remix Mellow trax- Outa space i tez nie wiem go robi (remixuje) :/

hi hi hi hi i kto wygra konkurs aryana ???
kiedy ogłoszenie wyników???

aryan zanuć nam to jeszcze raz na forum ;-D

Jak zapowiadaj prana to leci remix Mellow trax - Outa space, a jak on gra to jego ten pierwszy kawalek to jest tytul We want to be free.

hehe

hehe

witam
a ja mam prosbe :]
czy moglibyscie mi powysylac te mp 3 co tu "zaspiewaliscie" ?? :]
pozdro.

Ja natomiast mam taki filmik (3,4MB zajmuje) jak Araby jeżdżą jakąś Toyotką 4WD slajdami po ulicy miedzy samochodami i leci taki fajny utworek z lat 90-tych. Jakaś panna w nim śpiewa cały czas "Crying in the night" (po tej nazwie nie znalazłem na DC nic podobnego), a co jakiś czas koleś śpiewa np. coś w stylu "Who is good, who is bad, who is happy who is sad...". Może ktoś z was jest ekspertem w muzie z tamtego okresu:) Było by miło.

Powrót